123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Floodlights met sensor

De goedkoopste floodlights met sensor bij 123led

Bestel goedkoop een floodlight met sensor om zo ongenode gasten te mijden. Onze floodlights met sensor reageren op beweging, zodat ze automatisch aanspringen als er iemand in de buurt komt. Hierdoor zijn ze perfect om gebruikt te worden als anti-inbraakverlichting. Door te filteren op onder andere kleurtemperatuur en wattage kunt u altijd de juiste variant vinden. Vandaag besteld, is morgen in huis.


1 - 24 van 27

Bestel voordelig een floodlight met sensor online

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan floodlights – en breedstralers – met sensor. Op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd springt de floodlight aan. Sommige van onze floodlights zijn uitgerust met een volgsensor. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd, springt de lamp aan en volgt de lamp het bewegende object. Handig voor als u een extra lamp/spotlight nodig heeft, maar ook uitermate geschikt als anti-inbraak verlichting. Lees hieronder meer over floodlights met sensor of bestel hierboven direct het product waar u naar op zoek bent.

Ons assortiment floodlights met sensor

Bij ons vindt u floodlights met (volg)sensor van zowel ons 123led huismerk als van Philips. Hieronder vertellen we u wat u kunt verwachten van beiden merken in ons assortiment.

123led huismerk floodlights met sensor

Onze energiezuinige 123led huismerk floodlights met sensor hebben veel verschillende capaciteiten. Zo heeft u wat betreft wattages bij ons de keuze tussen wattages die beginnen vanaf 10 W tot 50 W. Ook met kleurtemperaturen kunt u kiezen, namelijk tussen twee kleurtemperaturen: helder wit licht (4000K) en koud wit licht (6000K). De floodlights en breedstralers van ons 123led huismerk zijn allemaal voorzien van een IP65- en/of IP44-classificatie, waardoor u deze lampen met een gerust hart buiten kunt gebruiken. De levensduur van deze floodlights bedragen 25.000 of 30.000 branduren. Bovendien is het detectiebereik van een floodlight van ons huismerk over het algemeen 8 tot 10 meter.

Philips floodlights met sensor

Van het merk Philips verkopen wij ook enkele floodlights met sensor. Zo heeft u de keuze uit een floodlight met 20 W of 50 W. De beschikbare kleurtemperaturen verschillen wel van ons 123led huismerk. Van Philips verkopen wij namelijk floodlights met warm wit licht (3000K). De Philips floodlights zijn voorzien van een IP65-classificatie, waardoor deze zeer geschikt zijn om buiten te gebruiken. De levensduur bedraagt 20.000 branduren.

Floodlight met sensor installeren

Over het algemeen is het installeren van een floodlight met sensor vrij eenvoudig. Dit komt doordat de floodlights worden geleverd met onder andere een handige montagebeugel en een quick connector. We raden u echter altijd aan om de handleiding bij de hand te hebben wanneer u de floodlight gaat installeren. Zo voorkomt u dat u eventueel stappen overslaat.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een sensor voor een floodlight lamp?

In de floodlight zitten kleine bewegingsmelders verwerkt. Deze registreren beweging en zorgen ervoor dat de lamp aanspringt. Als een infraroodstraal een warm object detecteert, geeft deze een seintje aan de floodlight. Vaak is dit wel binnen een bepaalde afstand. Kijk dus goed naar de verpakking of productomschrijving zodat u zeker bent dat u de juiste floodlight koopt.

Hoe kies ik de juiste floodlight met sensor?

Het is belangrijk om te weten wat u precies wilt hebben. Floodlights met sensor kunnen namelijk verschillen in een aantal dingen, zoals de maximale lichtopbrengst, wattage, kleurtemperatuur en detectiebereik. Wanneer u dit voor ogen heeft kunt u aan de hand van de filters op onze pagina snel en eenvoudig de geschikte floodlight vinden.

Wat is een floodlight met sensor?

Een floodlight met sensor is een lamp, ook wel een breedstraler genoemd, die breed licht verspreidt. Veel mensen kiezen voor een floodlight met sensor in de tuin. Hierdoor springt het licht aan wanneer er iemand in de tuin loopt. Daarom zijn dit soort lampen geschikt als anti-inbraak verlichting.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over floodlights met sensor of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.