123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led paneel 30x120 cm

Hoge kwaliteit led panelen van 30x120 cm nodig en besparen op uw energiekosten?

Gebruik energiezuinige led panelen met een grootte van van 30x120 cm. Deze panelen zijn ideaal voor  kantoor- en werkruimtes. Vind snel het juiste paneel door gebruik te maken van de filteropties. Gemakkelijke installatie met Nederlandstalige handleiding en 5 jaar garantie!
 


1 - 11 van 11

Bestel voordelig 30x120 cm led panelen online

Rechthoekige 30x120 led panelen zijn een energiezuinige en daarmee ook een milieuvriendelijke verlichtingsoptie voor de werkplek; ze worden gebruikt in kantoren, werkplaatsen en magazijnen. Met relatief weinig vermogen wordt een hoge lichtopbrengst geproduceerd. Bent u ondernemer? Dan is het van belang om te weten dat u met het aanschaffen van deze panelen ook in aanmerking kunt komen voor de Energie-investeringsaftrek (EIA). Lees voor meer informatie hierover onze blog over deze aftrek.

De juiste 30x120 cm led panelen kiezen

In ons assortiment vindt u veel verschillende 30x120 cm led panelen, die qua diverse aspecten van elkaar verschillen. Daarom gebruiken wij filters; specificaties waar u led panelen op kunt zoeken zodat u ondanks het ruime aanbod toch een led paneel naar keuze kunt vinden. Hieronder leggen wij kort de filters uit:

  • Kleurtemperatuur: De kleurtemperatuur geeft aan wat de temperatuur is van het licht dat wordt verspreidt, uitgedrukt in Kelvin (K). Des te hoger de kleurtemperatuur, des te koeler het licht. Des te lager de kleurtemperatuur, des te warmer het licht. Warm licht wordt geassocieerd met rust, koel licht eerder met concentratie.
  • Lichtopbrengst: De lichtopbrengst is de hoeveelheid licht dat door een led paneel wordt verspreidt. De lichtopbrengst wordt uitgedrukt in lumen (l). Een hogere lichtopbrengst betekent meer licht, waardoor er minder panelen nodig zijn voor het adequaat verlichten van een ruimte. Dit heeft meestal wel een iets hoger energieverbruik als gevolg maar dit is bij led verlichting altijd beperkt.
  • Lumen per watt: Het aantal lumen per watt is een manier om de effectieve lichtopbrengst in vergelijking met andere lampen en lichtbronnen uit te drukken. Zo wordt het mogelijk om panelen die verschillen qua vermogen of energieverbruik toch qua lichtopbrengst te vergelijken. Bent u op zoek naar het meest efficiënte paneel? Dan is dit een belangrijke specificatie.

Led panelen 30x120 cm voor bedrijfspanden

We hebben al kort de Energie-investeringsaftrek (EAI) vermeld. Dit is een van de redenen waarom led panelen van 30x120 cm zo interessant zijn om als bedrijfsverlichting te gebruiken; omdat het gaat om energiezuinige led verlichting wilt de overheid graag dat men hierop overstapt, om zo energieverbruik tegen te gaan en bedrijven milieubewuster te maken.

 

Maar wist u dat het daarnaast ook een verplichting betreft? Het is niet alleen verplicht van bedrijven om van led lichtbronnen gebruik te maken, maar ze helpen u ook om de verplichting voor energielabel C te behalen. Dit is een verplichting die in 2023 is ingegaan, en die stelt dat bedrijfspanden minimaal energielabel C moeten hebben om open te blijven. Wie niet aan deze verplichting voldoet riskeert een boete of sluiting. Meer weten over deze verplichting? Lees onze blog over energielabel C.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat voor licht verspreiden 30x120 cm led panelen?

De 30x120 cm led panelen in het 123led.nl assortiment zijn te verdelen in drie soorten: een segment dat 3600 lumen verspreidt tegenover een energieverbruik van 40W; een segment dat een lichtopbrengst heeft van 3840 lumen, tegenover 32W aan energieverbruik; en een segment dat 4000 lumen verspreidt tegenover 40W, en daarnaast een UGR-waarde heeft van 19.

Hoe kan ik 30x120 cm led panelen monteren?

De 30x120 cm led panelen kunnen op drie manieren geplaatst worden. U kunt ze in een systeemplafond klikken, wanneer de ruimte hierover beschikt. Maar u kunt ook gebruikmaken van de opbouwframes of ophangsets die wij bij 123led.nl verkopen. Hiermee is het mogelijk om een led paneel zonder systeemplafond te plaatsen.

Hoeveel 30x120 cm led panelen heb ik voor mijn ruimte nodig?

Het aantal 30x120 cm led panelen dat voor een ruimte vereist is, is afhankelijk van de grootte van de ruimte, de grootte en de lichtopbrengst van de lichtpanelen, en de soort ruimte die u wilt inrichten. Dit houdt in dat er in het geval van 30x120 cm led panelen onderscheid is tussen de 3600 lumen panelen enerzijds, en de 3840 en 4000 lumen anderzijds. U kunt het beste één 3600 lumen paneel per 6 m² gebruiken, en één 3840 of 4000 lumen paneel per 8 m².
 

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Of heeft u vragen over het assortiment of de montage? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.