123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme inbouwspots zelf samenstellen

Slimme inbouwspots zelf samenstellen

Samengestelde slimme GU10 spot sets kopen?


Spotjes zijn lichtbronnen met een gerichte lichtbundel en zijn doorgaans op een onopvallende manier in een armatuur weg te werken. Dit soort lichtbronnen zijn zeer veelzijdig; ze worden bijvoorbeeld gebruikt als hoofdverlichting in een plafond, keuken of veranda maar ook als accentverlichting om specifieke plekken en objecten mooi te belichten.


Nu zijn er ook slimme spots; spots die op een afstand te bedienen zijn, bijvoorbeeld met behulp van een app op uw smartphone of tablet. Wilt u naast deze slimme spots echter ook een geschikt armatuur hebben, dan heeft u twee opties: of gebruikmaken van een relatief dure combinatie, of zelf onderzoeken welke armatuur voor welke slimme spot geschikt is.


Daarom introduceren wij op deze pagina een aantal samenstellingen van slimme GU10 spots en bijpassende armaturen van ons 123led-huismerk. Op die manier is het mogelijk de functionaliteit van een slimme spot te combineren met de voordeligheid van een 123led-huismerk product.

Welke items combineren wij om slimme GU10 spot sets samen te stellen?

In onze sets slimme GU10 spots combineren wij twee producten: een slimme spot met een GU10 fitting en een geschikte inbouwarmatuur van ons 123led-huismerk. Slimme GU10 spots hebben een aantal voordelen in vergelijking met traditionele, ‘domme’ GU10 spots.

Slimme spots zijn op afstand te bedienen, in veel gevallen met behulp van een app op uw smartphone of tablet. Dit soort apps werken via een draadloos protocol; dit kan een protocol zoals wifi zijn (zoals u gebruikt voor uw draadloos netwerk thuis) maar ook een ander protocol zoals bluetooth, Zigbee of Z-Wave. Wanneer u Zigbee of Z-Wave als protocol gebruikt is het nodig om een gateway of bridge te hebben. Dit is een soort router die het wifi signaal omzet in een Zigbee of Z-Wave signaal.
 

De armatuur in de set is een behuizing waarin een spot met GU10 fitting geplaatst kan worden. Deze behuizingen zijn in twee variaties beschikbaar; rond en vierkant. Hou hier rekening mee bij het inbouwen van de armatuur; de vorm heeft invloed op de zaagmaat.
 

Ook kunt u kiezen voor armaturen met een IP20 of een IP65-certificering. Dit geeft aan in welke mate de armatuur bestand is tegen stof en vocht. IP20 is doorgaans alleen voor binnenshuis gebruik geschikt, in ruimtes waar geen sprake is van vochtopbouw. IP65 kan ook buiten en bijvoorbeeld in de badkamer gebruikt worden.
 

Op deze manier geniet u van de best mogelijke combinatie van producten, zodat uw slimme GU10 spot echt tot zijn recht komt. Heeft u nog vragen over onze samengestelde sets? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.


Bestel hieronder direct een slimme GU10 spot set.


1 - 22 van 22