123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Snoerdimmer

Bestel snel en eenvoudig een snoerdimmer

Koop een van de snoerdimmers uit ons assortiment en dim op eenvoudige wijze uw led verlichting. Vooral handig bij losse, bedrade lampen in uw woon- of slaapkamer. Wij verkopen snoerdimmers voor enkele en meerdere lichtbronnen. Daarnaast bestelt u bij ons ook smart snoerdimmers.


1 - 12 van 12

Bestel voordelig snoerdimmers

Bij ons vindt u in het assortiment dimmers ook snoerdimmers. Snoerdimmers zijn een handig alternatief voor wanneer u geen behoefte heeft aan het installeren van wanddimmers of als u lampen heeft die niet zijn aangesloten via een schakelaar in de muur. Snoerdimmers worden over het algemeen vooral gebruikt voor het snoer van tafel- of vloerlampen. Aan de hand van een draaiknop of drukknop kunt u eenvoudig de sterkte van het licht bepalen en aanpassen. Lees hieronder meer over snoerdimmers of bestel hierboven direct de snoerdimmer waar u naar op zoek bent.

Voordelen van snoerdimmers

Snoerdimmers komen met een aantal voordelen wanneer u ze vergelijkt met andere soorten dimmers. Hieronder hebben we er een paar voor u opgeschreven:

  • Hoog gebruiksgemak: door middel van een draai- of drukknop kunt u de snoerdimmer bedienen.
  • Snoerdimmers zijn geschikt als tijdelijke dimmers, aangezien er niks in een muur gemonteerd hoeft te worden. Ideaal voor bijvoorbeeld huurhuizen of als er geen wandmontage mogelijk is .
  • Snoerdimmers komen in verschillende vormen, maten en kleuren, waardoor er voor ieder wat wils is.
  • Eenvoudige installatie: U hoeft niks in de muur te schroeven. U hoeft alleen de bedrading van het snoer van een lamp aan te sluiten op de snoerdimmer en het snoer in het stopcontact te plaatsen.
  • Relatief goedkope en snelle manier van dimmen, in vergelijking met andere dimmers.

Dit zijn enkele voordelen van het hebben van een snoerdimmer. Ervaar deze voordelen ook en bestel hierboven direct een snoerdimmer.
 

Raadpleeg onze led dimmer keuzehulp voor meer informatie over en het installeren van snoerdimmers.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een snoerdimmer?

Een snoerdimmer is een type dimmer dat speciaal is ontworpen om te gebruiken met lampen die zijn aangesloten op een elektrisch snoer, in plaats van op een schakelaar in de muur. Dit soort dimmers worden veel gebruikt voor tafel- of vloerlampen.

Waar moet ik rekening mee houden met een snoerdimmer ?

Het is goed om te kijken hoeveel wattage een snoerdimmer aan kan. Lampen die tussen de minimale en maximale wattage zitten, werken het meest optimaal op de snoerdimmer.

Moet een snoerdimmer worden ingebouwd?

Nee, een snoerdimmer dient niet ingebouwd te worden. Een snoerdimmer dient op de bedrading van een losse lamp met stekker aangesloten te worden. Hoe u dit precies doet leest u bij de installatiestappen van onze led dimmer keuzehulp.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over snoerdimmers of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.