123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme bewegingssensor

Slimme bewegingssensor kopen?

Bij 123led.nl vindt u een groot aanbod slimme bewegingssensoren van de beste smart home merken. Zo heeft u niet alleen de beste veiligheid, maar ook de ideale manier om uw slimme verlichting aan te doen. Bent u op zoek naar andere soorten slimme sensoren? Bekijk dan ons aanbod hier.


1 - 24 van 25

Koop een slimme bewegingssensor

Wat kan ik met een slimme bewegingssensor doen?

Een slimme bewegingssensor heeft een vrij vanzelfsprekende functie: het registreren van beweging. Dit kan op verschillende manieren benut worden. Er zijn slimme bewegingssensoren die als doel hebben om in samenwerking met bijvoorbeeld slimme camera's uw woning te beveiliging. Ook zijn er varianten van slimme bewegingssensor die uw slimme verlichting kunnen activeren. Alhoewel dit uiteraard ook uw woning veiliger maakt, is het voornamelijk gewoon een hele handige en energiebesparende manier om uw verlichting aan te zetten.

Hoe gebruik ik een slimme bewegingssensor?

Slimme bewegingssensoren zijn eenvoudig te installeren en gebruiken. U monteert ze simpelweg op een centrale locatie in de ruimte waar u de sensor zijn werk wilt laten doen. Afhankelijk van de soort bewegingssensor verschilt het gebruik.

 

De slimme bewegingssensoren die er voor zijn om uw slimme verlichting aan en uit te schakelen moeten bijvoorbeeld op hetzelfde smart home netwerk verbonden worden om met deze verlichting te kunnen communiceren.

 

En als u een slimme bewegingssensor die voor de veiligheid van uw woning dient, aansluit op uw smart home netwerk, dan wordt u te allen tijde gewaarschuwd over bewegingen. Ook als u zelf niet thuis bent.

Slimme bewegingssensor kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij de aankoop van een slimme bewegingssensor. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.