123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Calex

1 - 0 van 0

Goedkoop Calex led lampen kopen

Echte eyecatchers zijn het, de led lampen van Calex. Bij 123led.nl bieden we diverse opties aan van de moderne led filament lampen die stuk voor stuk met de hand zijn gemaakt. Alle lampen van Calex zijn uniek gevormd waardoor u echt een statement maakt in uw interieur. Zorg voor sfeervolle verlichting in de slaapkamer of boven de eettafel. De ledlampen zijn energiezuinig en daardoor zijn deze lichtbronnen de perfecte combinatie voor een moderne thuis van deze tijd.

Collecties van Calex

Bij 123led.nl zijn verschillende collecties van Calex verkrijgbaar. De toppers van hun assortiment zijn op dit moment:
  • E27 XXL Gold collectie: design lampen met een prachtige gouden afwerking. 
  • E27 XXL Titanium collectie: design lampen met een unieke titanium afwerking. 
  • E40 XXL Giants collectie: design lampen met een luxe gouden afwerking.
  • E27 Exclusive collectie: design lampen met titanium of gouden afwerking voor op tafel.

Calex 1-2-3 systeem

Met de industriële led lampen van Calex zet u een unieke stempel op uw interieur. De led lampen van Calex zijn al erg opvallend, maar daar kan nog een schepje bovenop. Met het 1-2-3 systeem van Calex kunt u zelf uw eigen lamp samenstellen. Kies uw eigen plafondkap, textielsnoer en lamphouder. Alle onderdelen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en coatings en kunnen onderling met elkaar worden gecombineerd. In drie eenvoudige stappen creëert u een originele design lamp die perfect past in uw interieur.

  Calex 1-2-3 systeem

Dimsysteem van Calex

Met het Smart Home systeem van Calex kunt u vanaf de bank de led verlichting bedienen en dimmen. Het systeem maakt het mogelijk om iedere lamp apart te bedienen, maar u kunt ook meerdere lampen in één groep zetten en op die manier meerdere lampen bedienen. Doordat u de intensiteit van uw verlichting kunt regelen creëert u de perfecte sfeer voor elk moment. De afstandsbediening is de basis van het dimsysteem en werkt samen met een stopcontact- of inbouwschakelaar.

Calex lampen kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over de Calex led lampen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.