123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Dimbare G4 led capsules

Dimbare G4 led capsules bestellen?

Koop voordelige dimbare G4 led capsules. Deze kleine 12V led steeklampjes zijn zeer energiezuinig, passen in kleine armaturen, en kunnen in combinatie met een geschikte led dimmer gebruikt worden. Filter op merk, vervangen wattage, lichtopbrengst, kleurtemperatuur of lichtkleur om de juiste capsule te vinden.


1 - 17 van 17

Bestel dimbare G4 led capsules online

Een dimbare G4 led capsule is een klein led lampje dat voorzien is van een steekfitting en op energiezuinige wijze licht verspreidt. Deze dimbare variant kan met behulp van een geschikte led dimmer worden gedimd. In andere woorden: u kunt de lichtsterkte aanpassen. Dat maakt een dimbare led capsule een stuk veelzijdiger dan eentje die niet kan worden gedimd, omdat het lichtbeeld voor verschillende situaties kan worden aangepast; feller als u een taak wilt uitvoeren of een boek wilt lezen, minder fel als u gewoon wat licht voor de gezelligheid wilt hebben bij het avondeten.

 

Een G4 led capsule wordt ook wel een steeklampje of capsulelampje genoemd. Bent u daar naar op zoek? Dan kunt u dus van een dimbare G4 led capsule gebruikmaken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Werkt een dimbare G4 led capsule altijd op 12 volt?

Ja, alle G4 led capsules werken op een spanning van 12 volt, ook de dimbare capsules. Dit betekent dat u voor het gebruiken van een dimbare G4 led capsule een geschikte led driver (ook wel trafo of transformator) nodig heeft om de 230 volt hoogspanning die op de netstroom staat om te vormen in een spanning van 12 volt.

Hoe dim ik een dimbare G4 led capsule?

Een dimbare G4 led capsule kan worden gedimd met behulp van een led dimmer. Een led dimmer onderscheidt zich van een ouderwetse dimmer door een andere dimtechniek, en kan vaak beter met lage wattages gecombineerd worden zodat ook bij led verlichting bij het dimmen een stabiel lichtbeeld ontstaat. Geschikte led dimmer koopt u ook bij 123led.nl.

Kan ik een halogeen trafo gebruiken voor een dimbare G4 led capsule?

Nee u kunt voor het aansluiten van een dimbare G4 capsule die gebruikmaakt van led geen ouderwetse halogeen trafo (of transformator) gebruiken. Het lage wattage van een led lamp kan hierbij voor problemen zorgen. Het is daarom nodig om gebruik te maken van een led driver.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment dimbare G4 led capsules, of wilt u meer weten over de rest van ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.