123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Philips Hue GU10

Philips Hue GU10 lampen kopen?

Op deze pagina vindt u een geschikte Philips Hue GU10 lamp door te filteren op wattage of lichtkleur. Wij bieden een ruime collectie van slimme lampen die te bedienen zijn met een app op uw telefoon of tablet. Verbind met behulp van Zigbee of Bluetooth.


1 - 8 van 8

Online Philips Hue GU10 kopen

De led GU10 spots van Philips Hue combineren energiezuinigheid met sfeervolle verlichting die u volledig aan uw wensen kunt aanpassen en op afstand met behulp van een app kunt bedienen, via bluetooth of via het Zigbee protocol. Meer weten over Philips Hue GU10 spots? Hieronder leest u meer over de mogelijk lichtkleuren en de bediening.

Wat voor licht verspreiden GU10 spots van Philips Hue?

Het licht dat de Philips Hue GU10 spots verspreiden is afhankelijk van de soort spot die u koopt. Bij 123led.nl vindt u drie verschillende series: White, White Ambiance, en White and Color Ambiance. Deze verspreiden respectievelijk witlicht, instelbaar witlicht, en instelbaar wit en gekleurd licht. Daarnaast werpen GU10 spots licht in een hoek van 34°.
  • White: Spots uit de White serie verspreiden licht in één vaste lichtkleur, namelijk warm wit, met een kleurtemperatuur van 2700K. Dit soort licht is sfeervol en wordt vooral toegepast in woon- en slaapkamers, waar de sfeer belangrijker is dan het zicht.
     
  • White Ambiance: Spots die White Ambiance licht verspreiden hebben een instelbare lichtkleur, van extra warm wit (2200K) tot koud wit (6500K). Extra warm wit is net als warm wit een zeer sfeervolle lichtkleur, die een ruimte gezelliger maakt. Koud wit is daarentegen te vergelijken met daglicht, en zorgt voor goed zicht en wordt geassocieerd met verbeterde concentratie.
     
  • White and Color Ambiance: Spots die White and Color Ambiance licht geven zijn volledig naar uw smaak aan te passen. Deze spots verspreiden namelijk instelbaar witlicht én instelbaar RGB-licht. RGB-licht is licht dat elke denkbare kleur kan nabootsen, en daardoor geschikt is voor het creëren van een bepaalde ambiance, bijvoorbeeld tijdens een film of voor een feestje.

En wilt u minder fel licht hebben? De Philip Hue GU10 spots kunnen altijd met de Philips Hue (Bluetooth)-app worden gedimd. Zo kunt u ook de White spots gewoon naar uw smaak aanpassen.

Hoe bedien ik een Philips Hue GU10 spot?

De GU10 spots van Philips Hue kunnen op twee manieren worden bediend: via een bluetooth-app, of via een Zigbee-app. Bediening via bluetooth heeft als voordeel dat echt alleen de app nodig is, waardoor dit vooral een handige manier van bedienen is als u enkele lampen wilt bedienen. Met een Zigbee verbinding kan een groot aantal Philips Hue lampen worden bediend, maar hier is wel een Philips Hue Bridge voor vereist.
 

Het bedienen via bluetooth kan met de Philips Hue Bluetooth-app (voor iOS of Android). Deze app zorgt ervoor dat er een directe verbinding tot stand komt tussen uw smartphone en de Philips Hue GU10 spot. Het zorgt er dan ook voor dat de lamp makkelijk is te gebruiken en in te stellen, zonder dat daar andere apparaten of systemen voor nodig zijn.

 

Wanneer u meerdere Philips Hue lampen gebruikt of deze in verdere mate wilt automatiseren kan het handiger zijn om gebruik te maken van een Zigbee verbinding. Deze verbinding komt tot stand met behulp van de Philips Hue-app (voor iOS of Android) en de Philips Hue Bridge. De Philips Hue Bridge functioneert hierbij als basisstation, die de draadloze internet verbinding in uw woning omzet in een Zigbee verbinding. Met een Zigbee verbinding kunt u tot wel 50 verschillende lampen bedienen, los of als groep. Dit is overigens mogelijk voor alle lampen die van Zigbee gebruik maken, niet alleen met Philips Hue lampen.