123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Calex Colors Series

Calex Colors lampen kopen?

Op 123led.nl vindt u een ruim en compleet assortiment van gekleurde lampen. Deze Calex Colors lampen kenmerken zich niet alleen door hun bijzondere kleur, maar ook door hun zichtbare filamentdraden en hun grote formaat. Liever gouden designlampen bestellen? Bekijk dan de Calex XXL Gold-serie.


Bestel een Calex Colors lamp bij 123led.nl

Calex Colors Series

Bent u op zoek naar een gekleurde designlamp? Kijk dan verder op deze pagina. Hier hebben wij alle groene, roze, blauwe, grijze en zwarte lampen van Calex voor u verzameld. Deze lampen bestelt u alleen bij ons voor de beste prijs en ontvangt u morgen al in huis.

Calex Colors lampen: ons assortiment

De Calex Colors lampen kenmerken zich door hun prachtige gekleurde coating. Het is goed om te weten dat de kleur van de buitenkant geen invloed heeft op het licht dat er met de lamp uitgestraald wordt. Alle lampen hebben namelijk een diffuse lichtverspreiding en stralen licht uit in een (extra) warm witte lichtkleur (2.000K tot 2.700K). Dit soort verlichting wordt over het algemeen beschouwd als zeer sfeervol. De led filamentdraden die in de meeste Calex Colors lampen goed zichtbaar zijn dragen ook bij aan het creëren van een authentieke sfeer. En hierdoor zien de lampen er ook nog eens extra uniek uit.

De ruime collectie bestaat uit de volgende lampen:

  • Emerald Green: De lampen van deze serie hebben een smaragdgroene kleur en zijn beschikbaar in vijf verschillende vormen.
  • Moonstone Black: Deze lampen kenmerken zich door hun unieke coating. Ze zijn namelijk grijs en hebben een aflopend effect, waardoor er hiermee een mysterieuze uitstraling ontstaat. Deze lampen zijn te koop in drie verschillende vormen.
  • Quartz Pink: Deze lampen hebben een roze coating en komen perfect tot hun recht in interieurs met roze accenten. Ook deze serie bevat lampen in vijf verschillende designs.
  • Sapphire Blue: Deze opvallende lampen hebben een blauwe kleur die mooi contrasteert met de zichtbare gloeidraden. Bestel in vijf verschillende varianten.
  • Topaz Grey: De grijze lamp is perfect voor moderne interieurs en is beschikbaar in twee verschillende groottes.

Alle lampen zijn verder dimbaar. Dit betekent dat u met een led dimmer kunt zorgen dat de verlichting minder helder wordt en dus beter bij de sfeer van het moment past.

Accessoires voor Calex Colors lampen bestellen?

Alle Calex Colors lampen hebben een grote fitting (E27) en zijn hierdoor geschikt voor een groot aantal open of decoratieve armaturen. Op deze pagina kunt u verder ook handige snoerpendels of lamphouders kopen voor de lampen. Kies bijvoorbeeld voor het Calex 1-2-3 systeem, waarmee u volledig uw eigen lamp kunt samenstellen. Hiermee creëert u eenvoudig uw eigen hanglamp of tafellamp. De subtiele armaturen zorgen ervoor dat de aandacht niet afgeleid wordt van de designlampen, zodat dit altijd de echte blikvanger blijft.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Heeft u vragen over de Calex ledlampen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.