123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Alle led filament lampen

Led filament lamp kopen?

Op deze pagina vindt u led gloeilampen die zich kenmerken door hun zichtbare filamentdraden. Kies de juiste coating (helder, melkglas, goud of titanium) om ons ruime assortiment te bekijken. Bij ons bestelt u ook XXL lampen met zichtbaar led filament.

1 - 0 van 0

Bekijk ons ruime assortiment led filament lampen

Op deze pagina vindt u ons gehele aanbod aan led filament lampen. Kies voor de juiste coating, vorm, wattage, kleurtemperatuur en lichtopbrengst om te zorgen dat de lamp helemaal aan uw wensen voldoet. Alleen bij ons betaalt u de allerbeste prijs én ontvangt u de lampen morgen al in huis.

Led filament lampen: ons assortiment

Op deze pagina vindt u al onze led lampen met zichtbare filamentdraden. Hierdoor lijken deze lampen op oude gloeilampen, maar dan mét alle voordelen van led verlichting: duurzamer, energiezuiniger en met een langere levensduur. Kies dus voor sfeervolle verlichting terwijl u tegelijkertijd profiteert van een lagere energierekening en minder onderhoudskosten.

Ons ruime assortiment bestaat uit allerlei led filament lampen, die onder meer van elkaar verschillen op het gebied van coating. U heeft bij ons de volgende opties:

  • Heldere filament lampen: Door de heldere afwerking zijn de led filamentdraden extra goed zichtbaar in deze lampen. Hierdoor is dit de variant die het uiterlijk van de gloeilamp het beste nabootst. Bestel de lampen van Philips of Calex in meer dan acht verschillende vormen, in diverse kleurtemperaturen en met een kleine of een grote fitting.
  • Melkglas filament lampen: Door de matte sneeuwwitte coating is het led filament een stuk minder goed zichtbaar in deze led lampen. Het licht is hierdoor subtieler en diffuser. Bestel deze lampen in kleine, meer traditionele vormen (peer, kaars of bol) of in bijzondere, grote designs.
  • Gouden filament lampen: Deze lampen vallen op door hun gouden coating en hebben hierdoor een retro-uitstraling. Ze zijn perfect voor open armaturen met een E14-, E27- of E40-fitting. U kunt ze in verschillende vormen kopen.
  • Titanium filament lampen: Ook voor lampen met een titanium coating (ook wel smoky genoemd), van bijvoorbeeld Calex, Philips of Sylvania, bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat ook hier het led filament goed zichtbaar is ontstaat er vaak een authentiek lichteffect, dat ervoor zorgt dat de lamp in iedere (open) armatuur opvalt. Koop in allerlei verschillende vormen, van klein en subtiel tot groot en bijzonder.
  • Smart filament lampen: Hier vindt u lampen die slim zijn en dus bediend kunnen worden met uw smartphone en een app. Zo kunt u op afstand uw lamp aan- en uitzetten, dimmen, timers instellen en meer. U vindt hier bekende merken als Calex, Nedis en Philips.

Nadat u de juiste led lamp geselecteerd heeft, kunt u op iedere pagina filteren op bijvoorbeeld kleurtemperatuur, aantal lumen, fitting en dimbaarheid. Zo past u de lamp helemaal aan aan uw eigen wensen.

Andere led lampen kopen

Bij ons vindt u naast deze led filament lampen nog veel meer lichtbronnen voor uw oude of nieuwe armatuur. Zo kunt u bij ons diverse E27 led lampen kopen, met of zonder zichtbaar led filament. Ook E14 lampen bestelt u bij ons in tientallen varianten: met verschillende coatings, vormen en afmetingen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een led filament lamp?

Een filament is de interne gloeidraad van een gloeilamp. Dit kunt u ook terugvinden in led lampen. Hierbij is een filament nagemaakt, zodat de led lamp hetzelfde oogt als een reguliere gloeilamp. Bovendien gaan led lampen langer mee en zijn ze energiezuiniger dan gloeilampen.

Zijn led filament lampen dimbaar?

Niet alle led filament lampen zijn dimbaar. Om zeker te weten of uw lamp dimbaar is, kunt u deze informatie terugvinden in de productomschrijving of op de verpakking. Als u een led lamp wilt dimmen, heeft u wel een led dimmer nodig.

Waar kan ik een led filament lamp kopen?

Op 123led.nl koopt u voordelig een led filament lamp. U vindt bij ons lampen in diverse kleuren, kleurtemperaturen van bekende merken. Bovendien geniet u altijd van de laagsteprijsgarantie en als u vandaag besteld, ontvangt u het artikel morgen al in huis.
 

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste led filament lampen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.