123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Calex XXL Gold Series

Calex XXL Gold lampen kopen?

Op zoek naar opvallende gouden designlampen? Bekijk dan de Calex XXL Gold-serie op deze pagina. Hier vindt u allerlei lampen die zich onderscheiden door hun grote formaat, gouden coating en bijzondere vorm. Toch liever titaniumkleurige designlampen bestellen? Neem dan een kijkje bij de Calex XXL Titanium-serie.


Bestel Calex XXL Gold lampen op 123led.nl

Calex XXL Gold Series

Op 123led.nl vindt u een ruim assortiment van Calex XXL Gold lampen. Dit zijn grote led designlampen die door hun combinatie van een gouden coating, een unieke vorm en zichtbare filamentdraden altijd als blikvanger kunnen dienen in uw interieur. U bestelt deze lampen in onze webshop voor de beste prijs en ontvangt ze morgen al in huis.

Calex XXL Gold lampen: ons assortiment

In onze webshop vindt u een grote collectie led filament lampen met een gouden afwerking. Deze lampen zijn voorzien van de bekende E27 fitting. Doordat de lampen verder allemaal een bijzondere coating hebben en voorzien zijn van zichtbare gloeidraden vallen deze zeker op in uw interieur. Ook krijgen de lampen hierdoor een echte retro-uitstraling.

Het assortiment bestaat uit allerlei lampen met bijzondere vormen. Zo kunt u bij ons designlampen kopen in de vorm van een paddenstoel, diamant, bol, druppel en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor er voor ieder interieur en voor ieders stijl wel een geschikte variant te vinden is. Bij alle lampen zijn verder ook altijd duidelijk de afmetingen aangegeven, zodat u goed kunt controleren of deze lamp in uw armatuur past.

Alle Calex XXL Gold lampen zijn dimbaar. Dit betekent dat u de helderheid kunt aanpassen, mits u in het bezit bent van een led dimmer. Zo zorgt u ervoor dat de lampen altijd nóg beter bij de sfeer van het moment passen. Alle lampen hebben bovendien een extra warm witte lichtkleur (2.100K of 2.200K), die over het algemeen als zeer sfeervol beschouwd wordt. Hierdoor komen deze lampen goed tot hun recht in woon- en eetkamers.

Let op: De XXL lampen van Calex worden handgeblazen. Doordat ze handgemaakt zijn is iedere lamp uniek, maar kunnen er wel oneffenheden zichtbaar zijn op het glas.
 

Bestel accessoires voor uw Calex XXL Gold lampen

De Calex XXL Gold lampen zijn dus echt lampen die gezien mogen worden. U kunt deze dus het beste toevoegen aan een open armatuur met een grote fitting (E27). U kunt hiervoor onze tafellampen of vloerlampen gebruiken, maar u kunt ook kiezen voor de snoerpendels of lamphouders van Calex zelf. Hiermee kunt u de lamp eenvoudig ophangen of neerzetten in een subtiele armatuur die nooit de aandacht wegneemt van de designlamp. Zorg zo dat de Calex XXL Gold lamp echt de eyecatcher in uw interieur blijft.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste Calex XXL Gold lamp? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.