123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Philips

1 - 0 van 0

Philips led-lampen

Philips led lampen

Philips led lampen voor thuis én professioneel gebruik

Dankzij de led verlichting van Philips Lighting, sinds kort bekend als Signify, kunt u iedere ruimte in uw woning, kantoor of andere onderneming voorzien van zowel sfeerverlichting als functionele (professionele) verlichting. Ideaal licht om in te werken of gezellige verlichting tijdens een avondje op de bank, bij Signify vindt u voor elke situatie de ideale lamp.

Philips assortiment led lampen

Bij 123led.nl vindt u led verlichting uit diverse collecties van Signify, voorheen bekend als Philips Lighting. Met deze led lampen bent u altijd verzekerd van uitstekende lichtprestaties, uiteraard op een duurzame manier. In onze webshop vindt u de volgende collecties:
  • Philips Classic: de ideale vervanger voor uw traditionele gloeilamp
  • Philips WarmGlow: dimbare led lampen voor de perfecte sfeer
  • Philips SceneSwitch: led lampen met 3 lichtstanden, zonder het gebruik van een dimmer
  • Philips Master: professionele verlichting voor elk bedrijf
  • Philips Deco: decoratieve en opvallende lampen voor elke ruimte
  • Philips Hue: slimme verlichting die u regelt via een app
  • Philips myGarden: functionele en decoratieve tuinverlichting
  • Philips myBathroom: waterbestendige badkamerlampen
  • Philips myLiving: stijlvolle verlichting voor ieder interieur

Beschikbare fittingen Philips

De led lampen van Philips zijn bij 123led.nl niet alleen verkrijgbaar in verschillende collecties, de led lampen zijn uiteraard in diverse fittingen beschikbaar. Naast de gebruikelijke E27 (grote fitting) en E14 (kleine fitting) lampfittingen vindt u in onze webshop bijvoorbeeld ook GU10 en GU5.3 led-spots. Als u de juiste fitting heeft gekozen, dan kunt u kiezen uit diverse vormen. Bijvoorbeeld de kogel, de (sier)kaars of de peer. Vaak heeft u hier nog de optie voor een heldere of matte afwerking. En in de bijzondere Vintage en Modern collectie vindt u opvallende lampen die ieder een unieke vorm hebben zodat ze, zowel aan als uit, mooi opvallen in open armaturen. Met de lichtbronnen van Signify zit u in ieder geval nooit meer in het donker.

Signify is de nieuwe bedrijfsnaam van Philips Lighting

Philips Lighting loopt al meer dan 125 jaar voorop met producten speciaal voor de verlichtingsindustrie. Zowel voor de professionele- als de consumentenmarkt. Sinds mei 2018 gaat het bedrijf verder onder de naam Signify. Het ontwerpen en aanbieden van lichtbronnen die de kwaliteit van het leven van mensen verbeteren en bijdragen aan een duurzame toekomst is het hoofddoel van Signify.

 
"De keuze voor onze nieuwe bedrijfsnaam is afkomstig van de manier waarop licht een intelligente taal is geworden die informatie kan geven en overbrengen. Het is de vertaling van onze strategische visie om het buitengewone potentieel van licht te ontsluiten voor een beter verlicht leven en een duurzame wereld."
Eric Rondolat (CEO)

123led.nl is officieel Philips dealer


 
Als officiële Philips led-dealer is 123led.nl een zeer betrouwbare partner voor al uw led verlichting. Onze unieke samenwerking met Philips zorgt ervoor dat ons assortiment en onze kennis over led-technologie altijd is toegespitst op de laatste ontwikkelingen. Als gecertificeerde Philips led-partner wordt 123led.nl bovendien getraind in kennis over led lampen en -systemen. Dit stelt ons in staat onze klanten perfect te adviseren over de mogelijkheden van led verlichting.

Philips lampen kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over de led lampen van Signify of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.