123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Creëer uw inbouwspot

Stel uw eigen inbouwspot samen

Hieronder hebben wij drie eenvoudige stappen voor u op een rijtje gezet om uw ideale inbouwspot samen te stellen. Als u alles dat u nodig heeft vandaag nog besteld, ontvangt u het morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Stel uw eigen inbouwspot samen

Creëer uw inbouwspot

Met inbouwspots en -armaturen geeft u een unieke sfeer aan uw led-verlichting. Doordat de lampen deels in het plafond worden gemonteerd, krijgt u een strakke afwerking. Gebruik een enkele spot om een bepaalde hoek uit te lichten of plaats meerdere spotjes naast elkaar voor sfeerverlichting in uw woonkamer, keuken of slaapkamer. 

Creëer uw eigen inbouwspot

Bovenaan deze pagina vindt u een overzichtelijke keuzehulp, zodat u zelf uw eigen inbouwspot kunt creëren. Er zijn namelijk meerdere keuzes die u kunt maken om zo tot de lamp te komen die het best in uw interieur past.
  • Stap 1: Kies eerst een rond of vierkant armatuur in de gewenste kleur.
  • Stap 2: Kies een GU10 lamp die past bij uw wensen.
    • Niet dimbaar: standaard GU10 lampen in verschillende wattages.
    • Dimbaar: deze GU10 lampen kunt u dimmen naar uw eigen voorkeur.
    • WarmGlow dimbaar: dimbare GU10 lampen. Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht. 
    • ExpertColor dimbaar: dimbare GU10 lampen met een hogere kleurechtheid voor professioneel gebruik.
  • Stap 3: Bekijk of u nog accessoires nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een dimmer.

Lichthoek van lampen voor inbouwarmaturen

Een lichthoek of stralingshoek geeft de hoek van de lichtbundel aan die uit de led lamp komt. Dit wordt altijd uitgedrukt in het aantal graden. Bij gewone lampen is dit meestal 360°, omdat deze rondom kan schijnen nadat het in de fitting is geplaatst. Bij led inbouwspots varieert dit, omdat een spot enkel naar beneden kan schijnen. Zo is er keuze tussen bijvoorbeeld 25° of 36°.

Daarnaast kan een led inbouwspot ook een kantelbaar ontwerp hebben. Hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig. U kunt dan een bepaalde hoek uitlichten door de led inbouwspot te kantelen in de gewenste richting. U vindt deze informatie in de tekst of bij de specificaties van iedere lamp.

Tips:

Hieronder nog wat handige tips voor het samenstellen van uw ideale inbouwspot:
  • Controleer alle technische specificaties zoals de inbouwdiepte, zaagmaat en kleurtemperatuur voordat u de inbouwarmaturen of lampen gaat bestellen.
  • Schakel de stroom uit voordat u de led-verlichting gaat monteren of vervangen.
  • Bij gebruik van meerdere spots is de onderlinge afstand tussen de lampen een kwestie van eigen smaak.
  • Denk bij het monteren van de inbouwarmaturen en dimmers aan veiligheidsmateriaal zoals een beschermbril, stevige ladder en goed gereedschap.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe stel ik inbouwspots samen?

Op 123led.nl hebben wij een keuzehulp samengesteld om u te helpen bij het samenstellen van uw perfecte inbouwspot. De stappen zijn opgedeeld in het kiezen van de armatuur, lamp en accessoires. U vindt op deze pagina’s alles dat u nodig heeft.

Waar koop ik alles dat ik nodig heb voor een inbouwspot?

U koopt alles dat u nodig heeft voor het creëren van uw ideale inbouwspot op 123led.nl. Dankzij onze keuzehulp volgt u eenvoudig 3 stappen om alle artikelen in huis te halen voor de inbouwspot. Als u vandaag nog bestelt, ontvangt u alles morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over het samenstellen van inbouwspots en -armaturen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.