123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Led kaarsen

Led kaarsen bestellen?

Bestel bij ons levensechte led kaarsen, die bijvoorbeeld voorzien zijn van een 3D-vlam, gemaakt zijn van echte wax of te bedienen zijn met een handige afstandsbediening. De kaarsen bootsen kaarslicht op een geloofwaardige én veilige wijze na en werken allemaal op een batterij; deze zijn bij ons eenvoudig mee te bestellen.

1 - 0 van 0

Bestel led kaarsen en led waxinelichtjes online

Met led kaarsen en led waxinelichtjes voegt u op een veilige manier kaarslicht toe aan uw woning of horecagelegenheid tijdens de feestdagen. Alle kaarsen die wij verkopen zien er zeer waarheidsgetrouw uit en zijn van een hoge kwaliteit. Soms zijn ze zelfs gemaakt van echte wax en voorzien van een levensechte 3D-vlam. Ze zijn energiezuinig, (brand)veilig, betrouwbaar en voordelig. Bestel de kaarsen bij ons en u ontvangt ze morgen al in huis.

Led kaarsen: een ruim assortiment

In onze webshop vindt u een groot aantal led kaarsen, onder andere van merken als Uyuni, Konstsmide en ons eigen 123led-huismerk. De kaarsen zijn vaak voorzien van een bewegende 3D-vlam die net als een echt vlammetje flikkert en sfeervolle warm witte verlichting uitstraalt. Sommige kaarsen zijn zelfs gemaakt met behulp van echte wax en zien er daardoor nóg echter uit. Hiermee wordt op zeer precieze wijze het uiterlijk en voorkomen van een 'echte' kaars nagebootst.

 

Deze kaarsen zijn daarnaast gemaakt van stevig en kwalitatief hoogwaardig materiaal, zijn voorzien van energiezuinige led verlichting en werken op een batterij. Hierdoor kunt u ze overal waar u maar wilt neerzetten en bent u hiermee zeer flexibel. De perfecte toevoeging aan uw eet- of salontafel tijdens de kerstdagen. In ons assortiment vindt u de volgende kaarsen:

  • Led waxinelichtjes: Deze kleine waxinelichtjes zijn voorzien van een levensechte 3D-vlam en zijn daardoor bijna niet van 'echte' theelichtjes te onderscheiden. De led theelichtjes zijn eenvoudig aan een waxinelichthouder toe te voegen en zijn beschikbaar in verschillende formaten. Vaak zijn ze te bedienen met een handige afstandsbediening.
  • Led stompkaarsen: Stompkaarsen staan bekend om hun langwerpige vorm en stompe bovenkant. Wij bieden een ruime keuze. Kies voor kaarsen met een ivoorkleurige of witte buitenkant of met rode of gouden details.
  • Led kerstkaarsen: Wij verkopen ook een hoop led kaarsen die écht een kerstgevoel verzorgen doordat ze een winters tafereel uitbeelden. Deze kaarsen hebben namelijk een uitsnede of zijn hol van binnen; waardoor er een kerstafbeelding of -beeldje te zien is. Door de sfeervolle verlichting die er bovendien mee verspreid wordt ontstaat er een uniek lichteffect.
  • Led dinerkaarsen: Dinerkaarsen zijn een type led kaarsen die doorgaans een langwerpige vorm hebben en voorzien zijn van kerstachtige uitsnedes, en daardoor een elegant uiterlijk hebben. Dit soort led kaarsen zijn, zoals de naam doet vermoeden, vooral geschikt voor het aankleden van de kerstdinertafel. Bij de kaarsen wordt een afstandsbediening geleverd en zijn op die manier op afstand in en uit te schakelen.

Voordelen van led kaarsen

Er kleven een hoop voordelen aan het gebruik van led kaarsen tegenover 'echte' kaarsen. Het grootste voordeel is dat het een stuk veiliger is. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van echt vuur maar van led verlichting loopt u hiermee veel minder risico's en is de kans op brand vrijwel uitgesloten. Zo kunt u genieten van authentiek en sfeervol kaarslicht zonder de gevaren hiervan.

 

Ook is het gebruik van led kaarsen een stuk goedkoper. Hoewel led kaarsjes en led waxinelichtjes namelijk een hogere aankoopwaarde hebben dan traditionele kaarsen hebben ze ook een veel hoger aantal branduren en gaan ze dus veel langer mee, soms wel 50.000 uur. Hierdoor kunt u ze langer laten staan en heeft u de investering zo terugverdiend. Het feit dat led verlichting zeer energiezuinig is draagt hieraan bij. Benieuwd naar andere voordelen van led kaarsen? Wij hebben in onze blog over led kaarsen nog meer redenen voor u op een rij gezet waarom u hiervoor zou kunnen kiezen.

Led kaarsen voor de horeca

Ook in de horeca komen led kaarsen goed van pas. Vooral de led kaarsen met afstandsbediening zijn hiervoor zeer geschikt. Vaak zijn deze namelijk ook voorzien van een timer (van bijvoorbeeld 2 uur, 6 uur of zelfs 8 uur), waardoor ze aan het einde van de avond automatisch stoppen met branden. Dit kost u en uw medewerkers een stuk minder tijd én moeite.

 

Het gebruik van led kaarsen zorgt er ook voor dat u geen hele voorraad hoeft aan te leggen van kaarsen. Omdat de kaarsen een hoger aantal branduren hebben, kunnen zij dus veel langer gebruikt worden. Zo hoeft u niet elke avond de kaarsjes te verwisselen. Alleen het vervangen van de batterij is af en toe nodig. Bovendien heeft u hiermee geen last van smeulend kaarsvet en andere brandgevaren en is er geen kans op vlekken van kaarsvet op tafelkleden. En tot slot gaat het vlammetje ook niet uit door de wind. Uiteraard zijn alle led kaarsen ook geschikt voor thuisgebruik. Bij ons vindt u daarnaast nog veel meer kerstverlichting op batterij voor in uw horecagelegenheid.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke soort led kaarsen zijn er?

Er zijn erg veel soorten led kaarsen verkrijgbaar. Zo zijn er led waxinelichtjes, led stompkaarsen, led kerstkaarsen en zelfs led kaarsen die kunnen worden bediend met een afstandsbediening. Zo zit er voor u gegarandeerd een ideale kaars tussen.

Wat is het voordeel van led kaarsen?

Naast dat led kaarsen nooit smelten en geen rommel achterlaten is het ook een stuk veiliger. Het grootse voordeel zit toch wel in het aantal branduren. Led kaarsen hebben soms wel 50.000 branduren. Dit maakt de verlichting een goede lange termijn investering.

Kan ik mijn led kaarsen buiten neerzetten?

Of uw led kaarsen buiten neergezet kunnen worden verschilt per kaars, maar vaak is dit niet mogelijk. U kunt het controleren door de IP-classificatie te achterhalen. Is de IP-waarde IP44 of hoger? Dan kunt u deze met een gerust hart buiten plaatsen.
 

Weet u niet welke led kaarsen u het beste kunt bestellen? Neem contact met ons op, zodat wij u kunnen adviseren.