123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led dinerkaarsen

Led dinerkaarsen kopen?

De led dinerkaarsen in ons assortiment vormen een zeer geschikt accessoire voor tijdens de feestdagen. De kaarsen bevatten namelijk uitsnedes van winterse (kerst)taferelen. Alle producten verspreiden verder sfeervolle warm witte verlichting en werken op batterijen. U bestelt ze bij ons voor de beste prijs.
Liever led stompkaarsen? Ook die kunt u bij ons kopen.


1 - 24 van 143

Bestel led dinerkaarsen online

Met led dinerkaarsen van ons 123led-huismerk kunt u op een brandveilige en energiezuinige wijze uw maaltijd gezellig maken. Deze sets bestaan uit twee kaarsen die op AAA-batterijen werken. Ze verspreiden gezellig en sfeervol warm wit licht. Dit zorgt voor een warme setting en voor een aanzienlijke hoeveelheid licht.

 

De led dinerkaarsen zijn ook bij uitstek geschikt voor verlichting tijdens de kerstdagen. En wist u dat u deze kaarsen in alle comfort kunt bedienen? Bij de dinerkaarsen wordt een afstandsbediening geleverd die u kunt gebruiken om op afstand de dinerkaarsen in of uit te schakelen.

Het led dinerkaarsen assortiment

In ons assortiment van led dinerkaarsen vindt u een aantal verschillende ontwerpen en kleuren:

  • Kleuren: wat betreft de kleuren van de kaarsen kunt u kiezen uit bordeaux rood, rood, ivoor, wit, jade groen en zwart. De kleuren hebben een wat verweerde/rustieke afwerking zodat het op echte was lijkt.
  • Ontwerpen: van elke kleur led dinerkaars zijn er twee ontwerpen beschikbaar, een rechte kaars en een gedraaide kaars. Beide varianten zijn voorzien van een 3D vlam en worden in sets van twee stuks geleverd, en zijn 23 cm hoog.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe bedien ik de led dinerkaarsen?

U kunt de led dinerkaarsen met de hand of met behulp van de meegeleverde afstandsbediening in- en uitschakelen. De afstandsbediening werkt op infrarood, zodat u vanuit het comfort van uw stoel of bankstel de led dinerkaarsen kunt bedienen.

Op welke batterijen werken de led dinerkaarsen?

De led dinerkaarsen van het 123led-huismerk werken op een tweetal AAA-batterijen. Let op, want deze batterijen zitten niet bij de kaarsen inbegrepen. Deze dient u los te bestellen.
 

Wilt u meer weten over de led dinerkaarsen in ons assortiment? Of heeft u wellicht vragen over de andere led kaarsen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.