123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Buiten

Voordelige verlengsnoeren voor buiten koopt u bij 123led

Bestel een verlengsnoer en zorg dat u zelfs buiten altijd een stroompunt in de buurt heeft. Ideaal voor als u een feestje geeft, voor op de werkplaats of gewoon voor in de tuin. Als u vandaag voor 23:59 uur besteld, dan wordt het snoer morgen al thuisbezorgd.


Verlengsnoeren voor buiten voordelig bestellen

Zorg dat u altijd en overal stroom heeft met onze verlengsnoeren. Deze snoeren kunt u zelfs buiten gebruiken. Lees hieronder meer over verlengsnoeren of bestel hierboven direct de snoer die u nodig heeft.

Wat is een verlengsnoer voor buiten?

Verlengsnoeren voor buiten bestaan uit meerdere koperdraden en hebben vaak een rubberen omhulsel. Dit snoer heeft aan het ene uiteinde een stekker voor in het stopcontact en aan de andere een contactdoos waar u de stekker van het apparaat dat u wilt voorzien van stroom in kunt doen. De verlengsnoeren die u vindt op deze pagina zijn tussen de 5 en 25 meter lang. Hiermee bereikt u altijd wel een stroompunt in de buurt. Verlengsnoeren worden soms verward met een kabelhaspel of stekkerdoos.

 

Het gebruiken van een verlengsnoer is ideaal als een apparaat te ver van een stopcontact vandaan is en het snoer van het apparaat dus niet lang genoeg is om het apparaat te voorzien van stroom. Als u vervolgens gebruik maakt van een verlengsnoer, kunt u het apparaat in dit geval toch wel voorzien van stroom. Met de verlengsnoeren voor buiten in ons assortiment kunt u zelfs apparaten die buiten staan op een veilige manier voorzien van stroom.

Een geschikt verlengsnoer voor buiten

De verlengsnoeren voor buiten zijn allemaal voorzien van een hoog beschermingsniveau. De snoeren in ons assortiment hebben een beschermingsniveau van IP44. Dit houdt in dat de kabel beschermd is tegen opspattend en sproeiend regenwater vanuit elke hoek. De contactdoos/stopcontact is voorzien van een beschermdop. Deze dop beschermt de contactdoos tegen water, vocht en andere vuiligheden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe veilig is een verlengsnoer?

Een verlengsnoer is veilig als u deze op een veilige manier gebruikt. Zo moet u het snoer goed uitrollen om oververhitting te voorkomen. Ook is het aansluiten van verlengsnoeren aan elkaar niet aan te raden, omdat dit kan zorgen voor overbelasting.

Hoelang kan een verlengsnoer zijn?

De verlengsnoeren in ons assortiment op 123led.nl hebben diverse lengtes. Zo kunt u kiezen voor een verlengsnoer van 2 meter, 25 meter en nog meer maten daartussenin. Als u een snoer vandaag besteld, ontvangt u deze morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over onze verlengsnoeren voor buiten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.