123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Tuintafel Verlichting

Tuintafel verlichting kopen?

Bij ons heeft u keuze uit een groot aanbod tuintafel verlichting. Bestel hier diverse tafellampen met verschillende functies. Zo vindt u bij ons tafellampen die werken op batterij, op zonne-energie, tafellampen met een sensor en led kaarsen van merken, zoals: Philips, Konstsmide, Deluxe HomeArt en Mr. Beams.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig tafel verlichting voor in de tuin

Hierboven vindt u diverse tuintafel verlichting om wat extra sfeer aan uw tuin toe te voegen. Bij ons kunt u altijd terecht voor al uw buitenverlichting wensen, om wat voor soort tuintafel verlichting het ook gaat.

Waarom gebruikmaken van tuintafel verlichting?

Een groot voordeel van tuintafel verlichting is de simpliciteit van de lamp. Het zijn lampen die op stabiele voetstukken staan en op wat voor tuinmeubel u ook heeft te plaatsen zijn. Zo geeft u uw zithoek in de tuin, bijvoorbeeld uw veranda of een terras, op een makkelijk manier meer licht en sfeer. Bovendien zijn buitenlampen speciaal ontwikkelt om resistent te zijn tegen stof en water, zodat u deze met een gerust hart buiten kunt neerzetten.

Verschillende soorten tuintafel verlichting

Bij ons vindt u een grote selectie van verlichting voor uw tuintafel. Zo vindt u niet alleen verschillende soorten lampen als het aankomt op type en merk, maar ook op zaken zoals kleurtemperatuur en lichtopbrengst. Wij verkopen de volgende soorten tuintafel verlichting:
  • Tafellamp buiten: de gewone tafellampen zonder extra functies, om de plekken in uw tuin waar u 's avonds plaatsneemt gezellig te maken.
  • Tafellamp op batterij: geen zin in stekkers en stroomaansluitingen? Kies voor een tafellamp op batterij. Zo verlicht u uw tuintafel zonder dat u kabels weg hoeft te werken.
  • Solar tafellamp buiten: tafellampen op zonne-energie. Dat is energiezuinig en milieuvriendelijk. Overdag laden de lampen op, waardoor u 's avonds kunt genieten van licht gewonnen uit groene energie.
  • Led kaarsen voor buiten: levensechte led kaarsen met 3D-vlam, echte wax en op afstand bedienbaar. Deze kaarsen bootsen op een geloofwaardige en veilige manier kaarslicht na.

Het kiezen van de juiste tuintafellamp

Bij alle soorten verlichting is het van belang om te letten op de eigenschappen van de lamp. Zo zijn er onder andere verschillen in de spanning, alsmede de kleurtemperatuur en de lichtopbrengst van de lamp. Deze twee laatste eigenschappen helpen u om te bepalen of het licht dat de lamp produceert aan uw verwachtingen voldoet.

Daarnaast is het bij buitenlampen belangrijk om na te gaan wat u van de lamp verwacht op het gebied van resistentie tegen stof en water. Om dat te bepalen kunt u het beschermingsniveau van de lamp raadplegen. Bent u naast verlichting voor uw tuintafel ook op zoek naar andere lampen voor in uw tuin? Bekijk dan ons overzicht van ons assortiment tuinverlichting. Daarnaast verkopen wij ook buitenstopcontacten, zodat u gemakkelijk een aansluiting voor uw tuinverlichting kan toevoegen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke soorten tuintafel verlichting zijn er?

In het assortiment van 123led.nl vindt u tafellampen voor buiten. Deze kunnen een snoer hebben of werken op batterijen. Ook vindt u hier solar lampen die overdag opladen, zodat u s ’avonds kunt genieten van licht gewonnen uit groene energie. Tot slot vindt u hier led kaarsen die niet van echt te onderscheiden zijn.

Hoe kies ik de juiste lamp voor een tuintafel?

Bij het kiezen van een tuintafellamp raden wij aan om te letten op de spanning, kleurtemperatuur en lichtopbrengst. Daarnaast is het ook zeer belangrijk om rekening te houden met het beschermingsniveau. Hierbij gaat het om de stof- en waterresistentie.

Kan ik mijn tuintafel verlichting het hele jaar door buiten laten staan?

Of uw tuintafel verlichting het hele jaar buiten kan staan, ligt aan het beschermingsniveau van de lamp. Tuintafel lampen in het assortiment van 123schoon.nl hebben een beschermingsniveau van IP44 of IP54. Dit beschermt de lampen tegen opspattend water, sproeiend regenwater vanuit elke hoek en in sommige gevallen ook tegen stof. Dit is vaak niet voldoende bescherming om onbeschut het regenachtige Nederlandse weer te kunnen doorstaan.
 

Heeft u vragen over onze tuintafel verlichting, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.