123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

XXL lampen Color

Color XXL lampen kopen

Op deze pagina vindt u al onze Color XXL lampen, die gebruikt kunnen worden als eyecatchers in woningen met een modern, landelijk, industrieel of romantisch interieur. Selecteer hieronder de gewenste productlijn om de juiste designlamp te vinden. 

1 - 0 van 0

Lees alles over de Color XXL lampen

Het uitgebreide assortiment van Calex bestaat uit een groot aantal gekleurde lampen, die wij op deze pagina verzameld hebben. Deze designlampen kenmerken zich niet alleen door hun bijzondere kleur, maar ook door hun unieke vorm. Hieronder vindt u meer informatie over de lampen, zodat u een goede keuze kunt maken bij het vinden van een nieuwe lichtbron voor uw snoerpendel, lamphouder of (open) armatuur.

Hoe kiest u de juiste Color XXL lampen?

Hoewel de lampen op deze pagina allemaal van elkaar verschillen, zijn ze wel allemaal gemaakt met behulp van de energiezuinige led technologie en kenmerken ze zich door hun grote en authentieke ontwerp. De lampen variëren van elkaar op de volgende gebieden:

Vorm van de XXL lampen

De productlijnen van de Color XXL lampen zijn ingedeeld op basis van vorm en kunt u dus bovenaan deze pagina vinden. Dit zijn de opties:

  • Organic Evo Colors XXL lampen: De lampen van deze serie zijn druppelvormig. Daarnaast hebben ze een weerspiegelende afwerking en zijn ze voorzien van gekruld led filament, waardoor er een uniek lichteffect ontstaat.
  • Baroque Colors XXL lampen: Door de combinatie van de vorm en het authentieke patroon doen deze lampen denken aan de kunst en architectuur met de bekende barokstijl, waardoor dit perfect tot zijn recht komt in interieurs met een klassieke of romantische uitstraling.
  • Kalmar Colors XXL lampen: Deze lampen hebben een grote en ronde vorm. Door hun gouden, metallic of koperen coating wordt hiermee een luxe ambiance gecreëerd.
  • Boden Colors XXL lampen: De combinatie van de grote ronde (champignon)vorm en het gekrulde led filament maakt dat deze lampen een uniek detail toevoegen aan uw interieur. De lampen zijn beschikbaar in verschillende bijzondere kleuren, bijvoorbeeld roze en groen.
  • Avesta Colors XXL lampen: Deze lampen hebben een ovale vorm en zijn ook voorzien van zichtbaar led filament. Soms zijn deze lichtbronnen beschikbaar in één kleur, maar in sommige gevallen zijn ze voorzien van een overloop van gekleurd glas naar transparant glas, wat voor een authentiek uiterlijk zorgt.
  • Kiruna Colors XXL lampen: Deze lampen hebben iets strakkere lijnen en hebben hierdoor een meer rechthoekige vorm, waardoor ze zeer geschikt zijn voor huizen met een modernere inrichting. In combinatie met de zichtbare gloeidraden en de bijzondere kleur zorgt dit voor een uniek lichteffect.
  • Nora Colors XXL lampen: Deze bolvormige lampen doen qua vorm denken aan peerlampen, maar zijn uiteraard een slag groter. Ook deze lampen zijn voorzien van led filament en zijn beschikbaar in diverse coatings.

Coating van de XXL lampen

Op de specifieke pagina’s van iedere productlijn kunt u bovenaan direct filteren op coating. Iedere collectie bestaat namelijk uit lampen in meerdere kleuren. Als u dus een voorkeur heeft voor een bepaalde kleur, of de kleur van uw nieuwe lichtbron wilt kunnen aanpassen aan de armatuur of de kleurtinten die u in uw interieur gebruikt heeft, kunt u hier eenvoudig naar navigeren. U heeft de keuze uit lampen in wel tien verschillende kleuren, zoals blauw, groen, rosé, zilver, wit en zwart.

Het is in dit opzicht ook handig om te weten dat een gekleurde coating er niet voor zorgt dat de verlichting die er met de lamp uitgestraald wordt een bepaalde kleur krijgt. Wel kan het zo zijn dat een donkere coating zorgt voor een iets lagere lichtopbrengst, waardoor het licht wat minder fel lijkt.

Kleurtemperatuur, wattage en lichtopbrengst

Tot slot zijn er ook nog een aantal andere aspecten waarop de lampen van elkaar kunnen verschillen, zoals wattage, lichtopbrengst en kleurtemperatuur. Dit heeft allemaal meer te maken met de kleur en de helderheid van het licht dat er met de lamp geproduceerd wordt dan met het uiterlijk van de lichtbron zelf.

Vindt u dit belangrijk en wilt u hier direct op kunnen selecteren? Gebruik dan de filters op de ‘Alle Color XXL lampen’-pagina. Hier kunt u niet alleen variëren tussen verschillende wattages, maar ook tussen extra warm witte en warm witte verlichting (1.800K tot 2.700K) en tussen helderder of minder helder licht (30 lumen tot 200 lumen).

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn gekleurde XXL lampen dimbaar?

Niet alle gekleurde XXL lampen zijn dimbaar. Om dit zeker te weten, kunt u dit terugvinden in de productomschrijving of op de verpakking van de lamp. Voor het dimmen van een led XXL lamp heeft u wel een led dimmer nodig.

Welke kleuren XXL lampen zijn er?

In ons assortiment vindt u XXL lampen met verschillende kleuren. Zo zijn er lampen in de kleuren blauw, wit, groen, rosé, zilver, zwart en meer. Sommige lampen hebben zelfs meerdere kleuren als coating. Dankzij ons ruime aanbod aan kleuren, zit er gegarandeerd een XXL lamp tussen die past bij uw interieur.

Waar koop ik color XXL lampen?

Op 123led.nl koopt u color XXL lampen zeer voordelig. U heeft keuze uit vele kleuren en vormen. Bovendien, als u vandaag nog bestelt, ontvangt u de lamp morgen al in huis.
 

Mist u na het lezen van deze tekst nog informatie over onze Color XXL lampen of heeft u meer hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan contact met ons op.