123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Alle Peerlampen E27

Peerlamp met E27 fitting kopen?

Heeft u een nieuwe peerlamp nodig? Deze E27 led lampen kunt u filteren op kleurtemperatuur, wattage, lichtopbrengst en afwerking. Zoekt u een E27 kogellamp? Ook die vindt u op onze website.

1 - 24 van 158

Voordelig E27 peerlampen kopen

Ga voor een led peerlamp met E27 fitting voor een traditioneel ogende led lamp. Lees hieronder meer over peerlampen met een E27 fitting of bestel hierboven direct de lamp waar u naar op zoek bent.

Wat is een peerlamp met E27 fitting?

Een E27 led peerlamp is een lamp met een peervorm, vandaar de naam. Deze lampen geven rondschijnend licht, maar iedere peerlamp heeft een andere lichthoek. In tegenstelling tot een kogellamp en een bollamp is deze lamp een stuk minder bol en iets langer. Peerlampen komen voor in verschillende varianten, namelijk:

  • Dimbaar: de helderheid van deze lampen kan met behulp van een dimmer worden aangepast.
  • Niet-dimbaar: deze lampen blijven altijd even fel schijnen.
  • Coating: peerlampen kunnen diverse coatings hebben. Deze lichten wij hieronder verder toe.

Diverse coatings op E27 peerlampen

  • Helder: deze coating zorgt voor helder licht, hierdoor is het filament goed zichtbaar.
  • Mat: met een matte coating wordt er een diffuus lichtbeeld gecreëerd en ontstaat er minder helder licht. Dit maakt matte E27 peerlampen vooral geschikt voor open armaturen.
  • Goud: een gouden coating zorgt voor een vintage uitstraling, aangezien het zorgt voor een warme lichtkleur. Met deze coating zijn de filamentdraden goed zichtbaar.
  • Titanium: deze coating heeft een titaniumkleurige afwerking, waardoor de filamentdraden zichtbaar zijn. Peerlampen met deze coating zijn zeer geschikt voor in open armaturen.
  • Smokey: deze coating heeft een smokey effect en is in ons assortiment voorzien van een kooldraadfilament. Dit maakt de lampen zeer geschikt ter decoratie.
  • Flame: deze coating zorgt voor een sfeervol, vlamachtig lichteffect.

Verschillende kleurtemperaturen van E27 peerlampen

Peerlampen met een E27 fitting komen voor in verschillende lichtkleuren. De lichtkleur is van belang voor waar u de lamp voor gebruikt en voor de sfeer die u wilt creëren. Kleurtemperatuur varieert tussen de 1800K en 6500K. Tussen de 1800K en 3200K is warm wit licht, dit zorgt voor wat geliger licht en wordt vaak gezien als sfeervol. Tussen de 3200K en 6500K is koud wit licht, dat te vergelijken is met daglicht. In onze blog over verschillende kleurtemperaturen kunt u meer te weten komen over lichtkleuren.

Dimbare peerlampen met E27 fitting

Sommige peerlampen met E27 fitting zijn dimbaar. Dit wordt altijd in de specificaties vermeld. Bij deze lampen is het mogelijk om de helderheid zelf te bepalen. Om dit mogelijk te maken, is er wel een geschikte led dimmer voor nodig.

De voordelen van een led E27 peerlamp

Een E27 led peerlamp gebruiken heeft veel voordelen. Deze voordelen lichten wij hieronder verder toe:

 Klassieke vorm.
 Verschillende lichthoeken.
 Breed aanbod aan coating opties.
 Dimbaar of niet-dimbaar verkrijgbaar.
 Keuze uit diverse kleurtemperaturen.
 E27 fitting is de meest voorkomende fitting in armaturen.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een E27 peerlamp?

Een peerlamp met E27 fitting is een lamp die rondschijnend licht geeft. Elke lamp heeft een andere lichthoek. Een peerlamp heeft veel weg van een kogellamp of bollamp. Deze lampen zijn alleen een stuk boller dan een peerlamp. Peerlampen zijn er met verschillende coatings, kunnen dimbaar zijn en komen in verschillende kleurtemperaturen. Hierdoor zit er gegarandeerd een peerlamp bij voor u.

Zijn peerlampen met een E27 fitting dimbaar?

Sommige E27 peerlampen zijn dimbaar. Als een lamp dimbaar is, houdt dat in dat u de helderheid van het licht kunt aanpassen. Hier is dan wel een led dimmer voor nodig.

Waarom zou ik kiezen voor een led peerlamp met E27 fitting?

Peerlampen hebben een klassieke vorm en zorgen voor veel licht en keuzes uit verschillende lichthoeken. Met een peerlamp heeft u een keuze uit diverse coating opties. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleurtemperaturen en of u een dimbare of niet-dimbare lamp wilt. Hiermee bepaalt u de sfeer die u wilt neerzetten. Dankzij de E27 fitting passen deze peerlampen op de meeste armaturen, omdat deze fitting het meest voorkomt.
 

Uiteraard vindt u bij ons ook led peerlampen met een E14 fitting. Heet u vragen over peerlampen uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.