123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

FIBARO Walli Dimmer | Z-Wave Plus | Max. 350W | Antraciet

€ 69,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 57,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Gebruik deze slimme dimmer van FIBARO om uw led- of halogeenlampen met een app op uw telefoon of tablet (iOS of Android), met een voice assistant (Google Assistant of Amazon Alexa) of met de knop op de meegeleverde afdekplaat zelf te dimmen. Zo kunt u op allerlei manieren en waar u ook bent de sfeer in huis aanpassen. Om dit te kunnen doen hoeft u alleen maar een connectie te maken met behulp van uw Z-Wave hub. Vervolgens kunt u de dimmer laten samenwerken met uw andere slimme apparaten en de verlichting ook op afstand bedienen. 

De dimmer is voorzien van een handige gekleurde led ring, die volledig te personaliseren is door middel van scenes. Kies voor de kleur die u het mooiste vindt of die het beste bij uw interieur past. Of gebruik de led ring om de status van het apparaat te bekijken. Met de dimmer wordt namelijk automatisch het energie- en stroomverbruik in de gaten gehouden, zodat u altijd kunt kijken of energiebesparing tot de mogelijkheden behoort. Met de led ring kan dit gemonitord worden.  En beschikt u over een Walli Switch of Controller? Dan kunt u deze dimmer ook als hotelschakeling gebruiken.

Deze dimmer wordt geleverd mét afdekplaat, die een stijlvolle antracietkleurige coating heeft. Door deze te combineren met andere producten van de FIBARO Walli-serie kunt u altijd eenheid creëren in uw woning. Liever uw eigen Gira schakelmateriaal gebruiken? Ook dat kan! Hier heeft u alleen een Switch Button Adapter voor nodig. Het installeren van de dimmer gaat door de kleine inbouwdiepte van slechts 40 mm bovendien zeer eenvoudig. En automatische kalibratie zorgt ervoor dat de lichtbron altijd goed gedetecteerd wordt. Daarnaast wordt door de soft-start functie ook de levensduur van de dimmer en de gekoppelde lichtbron verlengt.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik. Sluit lampen aan met een maximale belasting van 350W. 
Specificaties
Merk: FIBARO Inbouwdiepte: 40 mm
Protocol: Z-Wave Plus info Beschermingsniveau: IP20 info
Type: Muurdimmer Gebruik: Binnen
Voltage: 115-230 V Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Kleur: Antraciet Werktemperatuur: 0 tot +35 °C
Afmetingen: 86 x 86 mm (bxh) Montage: Inbouw
Diepte: 51 mm Nummer: FGWDEU-111-8
Zaagmaat: Ø 60 mm Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Bestel mee:
FIBARO Bypass 2 voor FIBARO Dimmer 2

FIBARO Bypass 2 voor FIBARO Dimmer 2 € 11,95

Werkt met
Fibaro Homey SmartThings Thinka