123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Tuinspots 12V

De goedkoopste 12 volt tuinspots kopen bij 123led

Bestel voordelig 12 volt tuinspots. Op deze pagina kunt u filteren op lichtopbrengst, kleurtemperatuur, kleur van de armatuur en/of type spot om in onze ruime collectie altijd de juiste lamp of het geschikte aansluitmateriaal te vinden. Deze 12 V tuinspots komen in verschillende kleuren, vormen en designs. Bestel vandaag nog uw tuinspot 12 V en krijg deze morgen thuisbezorgd.


1 - 24 van 33

Bestel voordelig 12 V tuinspots

Op deze pagina vindt u verschillende soorten tuinspots van Garden Lights die op laagspanning werken (12 volt). Zo vindt u onder andere tuinspots met lage voet die eenvoudig in de grond te plaatsen zijn, maar ook prikspots en ronde of vierkante grondspots die u in de grond kunt plaatsen. Lees hieronder meer over 12 V tuinspots of bestel hierboven direct de lamp die u zoekt.

Ons assortiment 12 V Garden Lights tuinspots

U vindt bij ons drie verschillende soorten 12 V spots. Dit zijn:

  • 12 V grondspots: de grondspots komen in de kleuren zwart, RVS en zilvergrijs. U kunt hier verder kiezen uit ronde of vierkante grondspots met een warm witte kleurtemperatuur (2700K of 3000K). Deze lampen worden geleverd als een grondspot met kabel en bevestigingsmaterialen.
  • 12 V prikspots: de prikspots worden allemaal geleverd met een prikpen, zodat u deze eenvoudig in de aarde kunt stoppen. Hierdoor zitten de prikspots stevig in de grond. Deze prikspots zijn zwart en verspreiden warm wit licht (3000K). Bovendien zijn de lampenkoppen verstelbaar, zodat u de lichtrichting naar wens kunt instellen.
  • 12 V tuinspots: de 12 V tuinspots in ons assortiment zijn voorzien van kantelbare lampenkoppen, zodat u eenvoudig verschillende delen van uw tuin kunt verlichten. De tuinspots zijn beschikbaar in zwart of RVS en verspreiden warm wit licht (3000K). Bovendien kunt u kiezen voor enkele tuinspots of sets.

Met ons uitgebreide assortiment zit er voor iedere tuin wel een geschikte 12 V tuinspot tussen. Bestel er vandaag nog een en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

Garden Lights 12 V tuinspots installeren

Er zijn een aantal stappen die u dient te ondernemen voor het installeren van 12 V tuinspots van Garden Lights. Deze stappen zijn:

  1. Kies eerst de 12 V tuinspots die u wilt hebben. Bekijk ons assortiment en kies voor enkele spots of sets die bij uw tuin passen.
  2. Kies vervolgens een transformator. Deze heeft u nodig, omdat de 12 V tuinspots niet direct aangesloten kunnen worden aan het 230 V stroomnet. U kunt kiezen uit een 24 W transformator, 60 W transformator of een 150 W transformator. Dit is afhankelijk van het gecombineerde wattage van de tuinspots die u wilt aansluiten.
  3. Kies daarna een kabel. Deze stap geldt alleen voor als u meerdere spots wilt aansluiten of één spot waarbij de afstand tussen de lamp en het stroompunt te groot is. Wanneer u de 12 V tuinspots verder in de tuin wilt neerzetten, kunt u gebruik maken van een verlengkabel van 6 meter of een verlengkabel van 10 meter. Als u meerdere spots wilt aansluiten dient u extra kabels aan te schaffen. Ga dan voor een hoofdkabel van 10 meter met 4 aansluitingen of een hoofdkabel van 15 meter met 6 aansluitingen. Als u zelf wilt bepalen waar u de 12 V tuinspots wilt plaatsen in de tuin, kunt u het beste gaan voor een 10 meter Flex hoofdkabel of een 25 meter Flex hoofdkabel. Hierdoor bent u niet gebonden aan vaste punten.
  4. Plaats daarna de 12 V tuinspot. Zet de tuinspot in de grond/aarde en sluit deze daarna met behulp van de kabel aan op de transformator of hoofdkabel.

Met bovenstaande stappen kunt u goed voorbereid de 12 V tuinspot(s) in een mum van tijd installeren. Mocht het toch niet helemaal lukken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we u verder kunnen helpen.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom zijn 12 volt tuinverlichting spots veiliger?

De reden dat 12 volt tuinspots veiliger zijn dan andere soorten tuinspots, is omdat deze op laagspanning werken, oftewel 12 volt.

Zijn 12 volt tuinverlichting spots zuiniger?

Ja, 12 V tuinspots zijn zuiniger. Dit is dankzij de lage spanning wat zorgt voor een energiezuinige werking. Hiermee bespaart u op langere termijn geld. Bovendien zijn de tuinspots in ons assortiment led spots. Deze zijn ook energiezuiniger dan de conventionele tuinspots.

Wat is het voordeel van 12 V tuinspots?

Er zijn een aantal voordelen. Allereerst zijn dit soort spots eenvoudig te installeren en hoeft er geen installateur aan te pas te komen. Daarnaast zijn 12 volt tuinspots veiliger doordat ze op laagspanning werken. Bovendien kunt u de kabels eenvoudig wegwerken vlak onder de aarde, zodat er geen zichtbare kabels door uw tuin lopen.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment 12 volt tuinspots of komt u ergens niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.