123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Google Nest Mini Smart Speaker Assistant | Charcoal

Gen 2
€ 44,95 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW) (€ 37,15 Exclusief 21% BTW )
Omschrijving
Deze Google Nest Mini is een luidspreker en Google Assistant in één. Ten opzichte van de Google Home Mini heeft deze variant een bas die 40% krachtiger is. Beter geluid dus, zodat u nog meer kunt genieten van uw muziek. 

Het apparaat is te besturen met uw stem. Met de woorden 'Hey Google' schakelt u de Speaker Assistant in en uw wensen worden vervolgens ingewilligd. Zo vraagt u het apparaat om muziek van een bepaalde artiest te draaien of juist het laatste nieuws af te spelen. Ook kunt u hiermee de afspraken uit uw agenda beluisteren of timers en wekkers instellen. En u bestuurt uw slimme apparaten in huis. Er zijn namelijk duizenden smart-apparaten die via deze Google Nest Mini te besturen zijn zonder dat u uit uw stoel hoeft te komen of uw telefoon erbij hoeft te pakken, zoals uw Philips Hue slimme lampen en uw smart-tv.

Het apparaat is gemaakt van duurzame stoffen. Zo is de bovenzijde gemaakt met 100% gerecyclede plastic flessen. Een goede keuze voor het milieu dus. Het apparaat is met zijn houtskool-kleurige coating mooi om gewoon ergens neer te zetten, maar kan ook aan de muur gehangen worden. 

Wij leveren de Google Home Nest speaker antraciet in een Europees of US model. Het desbetreffende model is dus afkomstig uit een EU land of de United States met een verloopstekker. De taal is makkelijk te wijzigen naar Nederlandstalig. Het kan ook zijn dat de handleiding bij het product anderstalig is. Voor Nederlandstalige instructies kunt u deze online handleiding raadplegen.
Specificaties
Merk: Google Diameter: Ø 98 mm
Protocol: Wifi, Bluetooth 5.0 info Kabellengte: 150 cm
Watt: 15 W WiFi: Ja 2.4 / 5 GHZ
Type: Assistant Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 220-240 V Adapter inbegrepen: ja
Kleur: Antraciet Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Hoogte: 42 mm
Sfeerimpressie
Google Nest Mini Google Nest Mini
vergroten vergroten