123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Hombli Smart Contact Sensor | Wit

€ 17,50 (€ 14,46 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
De Smart Contact Sensor van Hombli stelt u in staat om eenvoudig uw woning te beveiligen, en uzelf op openstaande ramen of deuren te attenderen. Deze uitvoering is in het wit.

Deze raam-/deursensor bestaat uit twee sensordelen die magnetisch werken; wanneer er een ruimte tussen de twee delen ontstaat (15 mm), registreert deze dat een raam of deur open wordt gezet. Eén deel dient op het deur- of raamkozijn geplaatst te worden, de andere op het frame. Dit kan eenvoudig met de meegeleverde sticker.

De Hombli Smart Contact Sensor werkt op een bluetooth verbinding. Om deze verbinding op te zetten kunt u gebruikmaken van de Hombli Smart Bluetooth Bridge. Het resulterende bluetooth netwerk heeft een dekking van 90 m, waardoor het mogelijk is de werking van meerdere slimme sensoren te combineren, voor de beste beveiliging.

Met behulp van de Hombli-app (voor iOS of Android) of een voice assistant zoals Google Assistant, Amazon Alexa of Siri kunt u via de Bridge de Smart Contact Sensor bedienen en instellen. Ook is het mogelijk om met de app scenario’s in te stellen, bijvoorbeeld om een melding te ontvangen wanneer het regent en er nog een raam openstaat.

De sensor werkt op een vervangbare CR2 lithium batterij. Deze wordt meegeleverd, en heeft een levensduur van meer dan een jaar.

*Voor het gebruik van Google of Alexa is een Voice Assistant vereist.
Specificaties
Merk: Hombli Kleur: Wit
Protocol: Bluetooth info Afmetingen: 28 x 18 mm (bxh)
Type: Deur- raamsensor Gebruik: Binnen
Batterijen inbegrepen: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Voltage: 3 V
Werkt met
Google* Alexa*