123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme camera's

De goedkoopste slimme camera's bij 123led

Bestel goedkoop slimme camera's van diverse merken zoals WOOX, Netatmo, Aqara en meer. Gebruik slimme camera's om de regie te nemen in en rondom uw eigen huis. Zo heeft u altijd zicht op uw woning, een bepaalde ruimte, uw kinderen of op uw huisdieren. Sorteer op merk, gebruik, protocol, beeldkwaliteit en assistant om de juiste slimme camera te vinden.


1 - 24 van 44

Houd alles in de gaten met een slimme camera

Neem de touwtjes in handen en til de beveiliging in en rondom uw huis naar een hoger niveau. U kunt met deze camera’s op afstand meekijken en in de meeste gevallen zelfs via de camera praten. Lees hieronder meer over slimme camera’s of bestel hierboven direct het artikel dat u zoekt.

Wat is een slimme camera?

Een slimme camera is een camera die voor een groot deel automatisch zijn werk doet maar ook op afstand te beheren is. Zo zijn er slimme camera's voor buiten om toezicht te houden op uw huis, om op die manier inbraakpogingen te voorkomen en u hiervan te waarschuwen. Ook zijn er slimme camera's voor binnen die, behalve voor de beveiliging, ook gebruikt kunnen worden om bijvoorbeeld uw kinderen of uw huisdier in de gaten te houden. Slimme camera's voor binnen hebben vaak ook een audioverbinding. Op die manier kunt u via de app op uw telefoon een gesprek voeren met uw kinderen, of roept u net zo makkelijk uw hond van de bank.

Waar u rekening mee dient te houden bij het kopen van een slimme camera

Er zijn veel verschillende soorten slimme camera's en ze zijn aan de hand van verschillende eigenschappen te categoriseren:
  • Locatie: binnen of buiten
  • Doel: beveiliging of toezicht
  • Stroomtoevoer: bedrading, batterij, of zonne-energie
  • Functies: nachtzicht, bewegingssensor, audioverbinding
  • Montage: inbouw, opbouw, tafelmodel
  • Merk: Ring, Idinio, Woox, Ezviz, Google Nest, Netatmo
De keuze voor een slimme camera is hierbij afhankelijk van uw wensen. Zo zijn tafelmodel binnen camera's vooral aantrekkelijk vanwege de eenvoudigheid van de installatie en het gebruik. Een opbouw camera vereist wat meer moeite tijdens de installatie, maar beschikt vaak over wat uitgebreidere functies. Buiten camera's zijn een prachtige toevoeging aan de beveiliging van uw woning en zijn in veel variaties te verkrijgen. Met verlichting of nachtzicht. Met of zonder sirene. Het is allemaal mogelijk. Ook zijn er slimme camera's die zijn te koppelen aan een slimme deurbel om zo deze twee systemen te combineren.

Een slimme camera installeren

Het installeren van een slimme camera is eenvoudig. Bij een aantal camera's wordt zelfs het benodigde gereedschap meegeleverd. Monteer de camera op een locatie naar keuze en koppel daarna de camera aan een app op uw telefoon of tablet. Dit gaat meestal door het voor een aantal seconden indrukken van een knop op het apparaat. Let wel, verschillende camera's hebben verschillende manieren van stroomtoevoer waardoor het precieze installatieproces kan verschillen. Hierbij is het belangrijk om te bedenken dat als een slimme camera voor buiten afhankelijk is van netstroom u wel moet beschikken over een geschikt aansluitpunt.

Een slimme camera gebruiken

Wanneer de slimme camera is geïnstalleerd en met de app is gekoppeld kunt u deze app gebruiken om de camera te beheren en kunt u soms zelfs de opnamerichting veranderen. Met de app kunt u de beelden live bekijken op uw smartphone of tablet. Ook kunt u dan gebruikmaken van de audioverbinding die bij een groot aantal slimme camera's beschikbaar is.

Kan ik de beelden terugkijken?

Het zien van de live beelden van uw slimme camera is vrij wel altijd direct mogelijk. Deze zijn te zien via de app of, afhankelijk van het merk, via de website. Het bekijken van de opgeslagen beelden is bij de slimme camera's in veel gevallen alleen mogelijk als u een abonnement afsluit. Een abonnement geeft u toegang tot de cloud waar de beelden worden opgeslagen. De prijzen en voorwaarden verschillen per merk.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat doet een slimme camera?

Een slimme camera werkt deels net zoals een normale camera. U kunt beelden in of rondom uw huis opnemen. Met een slimme camera kunt u echter ook live meekijken via uw telefoon of tablet, vaak ook de beeldhoek veranderen én via sommige camera’s kunt u ook praten.

Hoe werkt een slimme camera?

Een slimme camera werkt op batterij, zonne-energie of via netstroom. Om ze slim te kunnen bedienen heeft u een app nodig. De slimme camera’s in ons assortiment kunt u verbinden met de app van het merk van de camera via wifi of Zigbee 3.0.

Hoe installeer ik een slimme camera?

Dit is afhankelijk van de soort camera. De meeste slimme camera’s voor binnen kunt u simpelweg aansluiten op het stopcontact. De camera’s voor buiten dient u vaak vast te schroeven. U krijgt alle benodigdheden hiervoor meegeleverd. Ondanks dat de installatie voor buiten camera’s ingewikkelder is, beschikken deze camera’s wel over meer opties.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over slimme camera’s of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.