123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

IJspegelverlichting gekleurd

IJspegelverlichting gekleurd kopen?

Verlicht en versier uw woning tijdens de kerstdagen met gekleurde ijspegelverlichting. Wij bieden slimme ijspegelverlichting, die u kunt bedienen met een app op uw telefoon of tablet of met een voice assistant. Deze lampjes kunt u geheel naar uw eigen smaak personaliseren en ook automatiseren. Liever slimme warm witte ijspegelverlichting? Ook dat kunt u in onze webshop bestellen.


Bestel gekleurde ijspegelverlichting online

Bekijk ons ruime aanbod aan led ijspegelverlichting om altijd de binnen- en de buitenkant van uw woning of bedrijfspand te kunnen decoreren. De verlichting op deze pagina is slim en dus met een app op uw telefoon of tablet te bedienen. Alle producten die u bij ons bestelt ontvangt u bovendien razendsnel al in huis, en dat voor de beste prijs.

Wat is gekleurde ijspegelverlichting?

Met ijspegelverlichting wordt een winterse uitstraling gecreëerd. Dit bestaat namelijk uit een horizontaal snoer waaraan diverse verticale snoeren bevestigd zijn, waardoor de lampjes als ijspegels naar beneden vallen. Al deze verticale snoeren hebben andere lengtes. Zo ontstaat er een speels effect. Hierdoor is deze vorm van verlichting een perfecte toevoeging aan wanden, dakgoten of andere oppervlakken van uw woning of bedrijfspand.

De ijspegelverlichting die u op deze pagina kunt vinden is te besturen met een app op uw telefoon of tablet. Het gaat hierbij namelijk om Twinkly icicle. Deze slimme verlichting is op ieder moment te personaliseren en automatiseren, ook vanaf een afstand. Met de app kunt u ieder lampje afzonderlijk een andere kleur geven, eigen lichteffecten en -animaties creëren, en nog veel meer. Of zorg dat het licht automatisch aan- of uitgaat, zodat u er zelf niet meer over hoeft na te denken. Ook stembesturing is mogelijk, mits u een voice assistant bezit. Twinkly heeft in haar ruime assortiment naast de icicle-lijn ook nog veel meer soorten interactieve kerstverlichting.

IJspegelverlichting: verschillende lichtkleuren

De lampjes kunnen licht uitstralen in miljoenen verschillende lichtkleuren, zoals rood, groen en blauw. Sommige varianten kunnen daarnaast ook nog eens verlichting uitstralen in een warm witte lichtkleur. Dit licht wordt over het algemeen als zeer sfeervol beschouwd. Doordat u ieder lampje afzonderlijk een andere lichtkleur kunt geven kunt u de verlichting helemaal aan uw eigen smaak aanpassen.

Is gekleurde ijspegelverlichting geschikt voor buiten?

Alle kerstverlichting die u op deze pagina kunt vinden kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. De lampjes zijn namelijk van zeer goede kwaliteit en gemaakt van waterbestendig materiaal (IP44). Dit betekent dat diverse weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en kou, geen problemen opleveren. Stroomadapters en andere aansluitingen dienen wel zo goed mogelijk afgeschermd te worden .

Voor het (buiten) ophangen van de ijspegelverlichting kunt u altijd producten van 123led.nl gebruiken. Zo hebben wij kerstversiering haken waarmee u de lampjes kunt bevestigen aan bijvoorbeeld de dakgoot. Met deze stevige haken blijft uw verlichting goed hangen. Dit vormt een betrouwbare constructie waarop u de hele kerstperiode kunt vertrouwen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is gekleurde ijspegelverlichting?

Er zijn twee varianten van ijspegelverlichting. De eerste variant is IJspegelverlichting dat bestaat uit een horizontale snoer met verticale snoeren met lichtjes die aan de snoeren vastzitten. De tweede variant lijkt op de vorm van een ijspegel. Gekleurde ijspegelverlichting kunt u geheel naar eigen zinnen aanpassen en zo creëert u de sfeer die u het meest gepast vindt.

Kan ik gekleurde ijspegelverlichting buiten ophangen?

Het merendeel van de ijspegelverlichting kan buiten worden opgehangen. Als u zeker wilt weten of uw verlichting buiten geplaatst kan worden, kunt u het best het beschermingsniveau controleren. Als de IP-waarde IP44 of hoger is, is de verlichting geschikt om buiten geplaatst te worden.
 

Komt u er niet helemaal uit en heeft u ons advies nodig? Neem dan contact met ons op.