123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Lichtgordijn extra warm wit

Lichtgordijn extra warm wit kopen?

Met led lichtgordijnen kunt u muren, wanden, gevels, ramen en deuren altijd op de juiste manier versieren. Doordat u met deze led lampjes namelijk kunt schakelen tussen extra warm wit en warm wit licht kunt u hiermee op ieder moment de juiste sfeer creëren. Zo past het lichtgordijn perfect bij u en uw wensen. Ook led lichtgordijnen in koud wit licht en warm wit licht kunt u bij ons bestellen.


Bestel een extra warm wit lichtgordijn online

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig en voordelig lichtgordijn bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen deze led gordijnen in verschillende kleuren. Op deze pagina vindt u de lampjes in een variant waarmee u kunt schakelen tussen extra warm wit en warm wit licht. De lichtgordijnen op deze pagina verschillen van elkaar qua afmetingen en aantal lampjes.

Kenmerken van extra warm witte lichtgordijnen

Een lichtgordijn bestaat uit een horizontaal snoer waaraan verschillende verticale snoeren bevestigd zijn. Hierop zijn verschillende energiezuinige led lampjes gemonteerd, op 5 of 10 cm afstand van elkaar. Deze led lampjes stralen verlichting uit in een extra warme lichtkleur (ca. 2.200K), die een gele ondertoon heeft en vergelijkbaar is met de kleur van een ondergaande zon of kaarslicht.

 

Het unieke aan onze lichtgordijnen van is dat u met de meegeleverde afstandsbediening ook kunt overschakelen naar een warm witte lichtkleur (ca. 2.900K), waarbij de ondertoon dus iets minder geel en minder warm is. Hierdoor kunt u de uitstraling van het lichtgordijn aanpassen met één klik op de knop. Ook kunt u schakelen tussen negen verschillende lichtprogramma's. Zo heeft u onder andere de keuze heeft uit snel en langzaam knipperende verlichting. Pas zo het licht aan aan uw eigen voorkeuren. Met de standaard meegeleverde afstandsbediening kunt de verlichting ook dimmen én diverse timers instellen. Ook met de knop op de adapter kunt u de verlichting aan- en uitzetten en schakelen tussen de lichtprogramma's.

Zijn lichtgordijnen geschikt voor buiten?

Alle lichtgordijnen die u op deze pagina kunt vinden zijn weerbestendig en spatwaterdicht. Dit betekent dat ze zowel buiten als binnen te gebruiken zijn. U kunt dit ook altijd nakijken in de specificaties, waarbij we dit aan de hand van de IP-classificatie hebben weergegeven . Producten met een classificatie van IP44 of hoger zijn geschikt voor buitengebruik.

Andere lichtgordijnen bestellen?

Wij verkopen naast extra warm witte lichtgordijnen ook lichtgordijnen die de mogelijkheid bieden om te kunnen schakelen tussen warm wit en koud wit licht (ca. 10.000K). Daarnaast bestelt u bij ons ook lichtgordijnen met gekleurde led lampjes. De gekleurde lichtgordijnen zijn te bedienen met een app op uw telefoon of tablet, waarmee u ze kunt personaliseren om te zorgen dat ze een lichtkleur hebben die precies aan uw wensen voldoet.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een extra warm wit lichtgordijn?

Een lichtgordijn bestaat uit een horizontaal snoer waar diverse verticale snoeren aan vastgemaakt zijn. Aan de verticale snoeren zitten meerdere lichtjes vast. De snoeren vallen naar beneden en hierdoor lijkt het op een gordijn. De extra warm witte lichtkleur wordt ervaren als sfeervol door de gele ondertoon.

Kan ik een extra warm wit lichtgordijn buiten plaatsen?

De meeste lichtgordijnen kunnen buiten worden geplaatst. Om zeker te zijn of uw lichtgordijn buiten kan hangen, kunt u de IP-classificatie achterhalen. Een niveau van IP20 of IP23 betekent dat de verlichting niet geschikt is voor buiten.
 

Weet u niet precies welke led gordijnen u het beste kunt aanschaffen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.