123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Lichtgordijn koud wit

Lichtgordijn koud wit kopen?

Schakel tussen koud wit en warm wit licht met onze led lichtgordijnen. Door deze unieke functie geniet u altijd van verlichting die bij het moment past. Op deze pagina vindt u lichtgordijnen van diverse afmetingen. Gebruik ze binnen of buiten voor het versieren van wanden, gevels, deuren en ramen. Op zoek naar gekleurde lichtgordijnen? Ook die bestelt u bij ons.


Bestel een koud wit lichtgordijn online

Bij ons heeft een ruime keuze uit led lichtgordijnen waarbij u de mogelijkheid heeft om te schakelen tussen koud wit en warm wit licht. Deze lichtgordijnen bestaan uit één stevig horizontaal snoer en diverse verticale snoeren waaraan dimbare led lampjes bevestigd zijn. U kunt deze zowel binnen als buiten ophangen en bij ons bestellen voor de beste prijs.

Kenmerken van koud witte lichtgordijnen

De led gordijnen die u op deze pagina kunt vinden bestaan uit led lampjes die een koud witte kleurtemperatuur uit kunnen stralen. Deze lichtkleur (ca. 10.000K) heeft een blauwe ondertoon en is vergelijkbaar met de kleur van daglicht of maanlicht. Hiermee wordt een zeer winterse uitstraling gecreëerd.

 

Het handige van deze led gordijnen is dat hiermee de mogelijkheid geboden wordt om over te schakelen naar warm witte verlichting (ca. 2.900K). Deze lichtkleur heeft een warmere, gelere ondertoon en wordt over het algemeen als zeer sfeervol beschouwd. U kunt de meegeleverde afstandsbediening of een knop op de adapter gebruiken om te switchen tussen beide lichtkleuren. Hiermee kunt u ook schakelen tussen negen verschillende lichtprogramma's, sommige met koud wit licht, sommige met warm wit licht en sommige met een combinatie van beide. De programma's hebben allemaal verschillende lichteffecten en zorgen ervoor dat uw lichtgordijn er dankzij slecht één vingerklik heel anders uitziet.

 

De meegeleverde afstandsbediening wordt geleverd inclusief batterij en kan gebruikt worden voor meer dan alleen voor het schakelen tussen kleurtemperaturen en lichtprogramma's. U kunt hiermee ook timers instellen, de verlichting vanaf een afstandje aan- of uitzetten en het licht dimmen. 

Zijn de led lichtgordijnen geschikt voor buiten?

De led gordijnen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De lampjes zijn namelijk zeer stevig en betrouwbaar, en zijn tevens spatwaterdicht. Bekijk te allen tijde of u de lampjes buiten kunt gebruiken aan de hand van de IP-classificatie in de specificaties; dit moet minstens IP44 zijn . Let wel op dat adapters, stekkerdozen en andere stroomvoorzieningen wel afgedekt dienen te worden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een lichtgordijn met koud witte lichtkleur?

Lichtgordijnen bestaan uit meerdere verticale snoeren die aan een horizontale snoer hangen. Aan de verticale snoeren zijn verschillende lichtjes verbonden. De snoeren vallen naar beneden, hierdoor lijkt het erg op een gordijn. De koud witte lichtkleur heeft een zeer winterse uitstraling door de blauwe ondertoon.

Kan ik een koud witte lichtgordijn buiten hangen?

Vele lichtgordijnen kunnen buiten worden opgehangen. Toch kan het verstandig zijn om de IP-classificatie te controleren. Een IP-waarde van IP44 of hoger betekent dat de verlichting weersbestendig is en dus buiten geplaatst kan worden.
 

Weet u niet precies welke led lichtgordijnen u het beste kunt aanschaffen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.