123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kersthuisjes

Kersthuisjes kopen?

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan kersthuisjes met led verlichting van Konstsmide. Ons assortiment bestaat onder andere uit kersthuisjes met muziek, kersthuisjes van hout, kerstkraampjes en kerstbeeldjes. De meeste producten op deze pagina werken op batterij én op adapter. Hierdoor kunt u ze overal gemakkelijk neerzetten en eenvoudig uw eigen kerstdorp creëren.

1 - 0 van 0

Bestel de leukste kersthuisjes online

Kersthuisjes LED kerstdecoratie
 

In ons assortiment heeft u een ruime keuze uit allerlei verschillende kersthuisjes voor het bouwen van een kerstdorp. De producten zijn voorzien van led verlichting, waardoor ze tijdens de feestdagen zowel voor het versieren als voor het verlichten van uw woning gebruikt kunnen worden. Onze kersthuisjes zijn gemaakt van de sterkste materialen en bestelt u bij ons voor de beste prijs.

Kersthuisjes: verschillende soorten

Bij ons koopt u de leukste kersthuisjes die voorzien zijn van led verlichting. Doordat de huisjes dus licht geven, vallen ze goed op in uw interieur. Sommige varianten zijn bovendien voorzien van bewegende figuurtjes of laten verschillende vrolijke kerstmelodieën horen als u ze aanzet. Zo tovert u met behulp van de huisjes een prachtig winters tafereel tevoorschijn. Overigens is het woord 'kersthuisje' misschien een beetje misleidend. Wij bieden namelijk nog veel meer dan alleen winterse huisjes. Zo koopt u bij ons bijvoorbeeld een miniatuur trein, kleine reuzenrad of kleine kerstman.

 

Kersthuisjes hoeven bovendien niet altijd in een kerstdorp voor te komen om er leuk uit te zien. Zet bijvoorbeeld een kersthuisje onder de kerstboom om het traditionele kerststalletje te vervangen. Of zet een leuk kersthuisje in de vensterbank of op het dressoir, voor een bijzondere toevoeging aan het interieur. Zo verhoogt u met slechts één kersthuisje toch weer het kerstgevoel in huis. De meeste kersthuisjes werken op batterij en kunnen met een adapter worden aangesloten op het stopcontact, waardoor ze altijd blijven werken.


Kersthuisjes

Hoe bouw ik een kerstdorp met kersthuisjes?

Wij leggen u in het kort uit welke stappen u het beste kunt doorlopen bij het bouwen van uw kerstdorp.

Stap 1. Kies de plek

Uiteraard begint het bouwen van een kerstdorp bij het uitkiezen van een geschikte plek. Plekken die vaak gekozen worden zijn een bureau, een kast, een dressoir of een vensterbank. Genoeg ruimte hebben is noodzakelijk, dus zorg dat het oppervlak dat u gaat gebruiken minstens 30 cm diep is.

Stap 2. Regel elektriciteit

Bij het uitkiezen van de plek is er nog één ding belangrijk, namelijk dat er een stopcontact in de buurt is. Ook als u kersthuisjes op batterijen heeft kan het namelijk handig zijn om gebruik te maken van een adapter die in het stopcontact gaat, zodat u de batterijen niet steeds hoeft te vervangen. Wij raden u dan aan om deze aan te sluiten op een stekkerdoos met een on/off-schakelaar, zodat u direct het hele dorp aan of uit kunt zetten. Zo hoeft er ook maar één stroompunt in de buurt te zijn.

Stap 3. Kies de leukste kersthuisjes

Bij ons heeft u de keuze uit de gekleurde lichthuisjes of de meer subtiele houten huisjes. Er is voor ieder wat wils te vinden, van een gekleurde snoepfabriek tot een houten adventkalender (ook leuk voor kleine cadeautjes!) en van een miniatuur helikopter tot een kerstkraampje. Zo vindt u altijd het kersthuisje dat bij u past.

Stap 4. Plaats de huisjes

Daarna hoeft u de huisjes alleen nog maar op een leuke manier neer te zetten, zodat het echt een eenheid vormt. Vanuit een middelpunt werken is dan wel handig, zodat u een beetje houvast heeft. Voeg voor de sfeer een sneeuwdeken of nepsneeuw toe. 

Andere decoratieve kerstverlichting kopen?

Kersthuisjes zijn niet de enige manier om uw huis een kerstachtige touch te geven. Op onze website vindt u een groot assortiment van decoratieve kerstverlichting om uw woning of bedrijfspand mee te versieren. Zo koopt u bij ons onder andere kerstlantaarns op batterij, die net als kersthuisjes voorzien zijn van een prachtig winters tafereel. Ook bij led kerstkaarsen is dit het geval.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe bouw ik een kerstdorp op?

Het bouwen van een kerstdorp begint met het kiezen van een geschikte plek. Het is verstandig als er een stopcontact dichtbij is, zodat u een stekkerdoos kunt gebruiken als u uw huisje wilt verlichten. Hierna kunt u de huisjes uitkiezen die u leuk vindt en deze neerzetten hoe u wilt. Laat uw creativiteit op de vrije loop en geniet van uw kerstdorpje!

Kan ik mijn kersthuisjes buiten plaatsen?

De meeste kersthuisjes zijn alleen gemaakt om binnen geplaatst te worden. Als dit anders is, wordt dit vaak specifiek vermeld op de verpakking. U kunt het altijd nog controleren door het beschermingsniveau te achterhalen. Indien de IP-waarde IP23 of lager is, kan het huisje niet buiten geplaatst worden.
 

Heeft u vragen over onze kersthuisjes of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.