123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerstverlichting accessoires

Kerstverlichting accessoires voor binnen kopen?

Op deze pagina vindt u diverse benodigdheden om uw kerstverlichting op te hangen of aan te sluiten. Op zoek naar andere accessoires en aansluitmateriaal? Bekijk dan onze led toebehoren-pagina.

1 - 0 van 0

Bestel accessoires voor kerstverlichting binnen online

Dankzij de kwalitatief hoogwaardige kerstverlichting accessoires die u in ons assortiment kunt vinden kunt u uw kerstverlichting altijd aansluiten, ophangen of bedienen. Ons ruime assortiment bestaat uit diverse producten van ons 123led-huismerk, Calex, Konstsmide, Brennenstuhl en nog veel meer. Vandaag besteld is morgen in huis, en dat voor de beste prijs.

Kerstverlichting accessoires binnen: ruim assortiment

Bij ons vindt u een veelzijdig assortiment, met alle producten die u nodig kunt hebben bij het bevestigen en installeren van uw led kerstverlichting voor binnen. Hieronder hebben wij de producten die u bij ons kunt bestellen voor u op een rij gezet:

  • Kerstversiering haken: Deze haken kunt u gebruiken om uw kerstverlichting op een (glazen) wand of deur te hangen en vervolgens goed op zijn plek te houden. Ook kerstboomhaakjes voor het ophangen van verlichting of andere (verlichte) lichtdecoraties in de kerstboom kunt u bij ons bestellen.
  • Batterijen: Wij verkopen een ruim assortiment van batterijen voor uw kerstverlichting op batterij. Bij elk product staat er duidelijk aangegeven welke batterijen er gebruikt moeten worden en of deze al toegevoegd zijn, zodat u ze eenvoudig kunt mee bestellen als dit nodig is. Bestel bijvoorbeeld AA-batterijen, AAA-batterijen of C-batterijen in onze webshop, voor de laagste prijs.
  • Batterij adapter: Met een batterij adapter wordt er een gesloten stroomcircuit gecreëerd. Zo kunt u een product dat normaal op batterijen werkt aansluiten op het stroomnet en hoeft u geen losse batterijen de gebruiken. Dit is ook zeer goede optie voor kerstlampjes of andere apparaten waarin de batterijen snel leeg gaan en zorgt ervoor dat u niet steeds nieuwe batterijen hoeft aan te schaffen.
  • Stekkerdozen: Met onze stekkerdozen kunt u het aantal stopcontacten in uw woning uitbreiden, wat perfect is als u verschillende kerstlampjes wilt aansluiten. Wij verkopen verlengsnoeren met 3 tot 6 stopcontacten. Sommige varianten zijn ook nog eens voorzien van (meerdere) USB-aansluitingen. Hiernaast verkopen we ook slimme stekkerdozen, die u kunt bedienen met een handige app op uw telefoon of tablet.
  • Verlengsnoeren: Hang kerstverlichting op in iedere uithoek van uw huis, ook als hier geen stopcontacten beschikbaar zijn, met een verlengsnoer. In onze webshop bestelt u betrouwbare snoeren van 2 tot 10 meter mét kinderbeveiliging.
  • Slimme stekker: Maak normale kerstverlichting slim met een slimme schakelaar. Hiermee kunt u uw kerstverlichting aan- of uitzetten of tijdschema's instellen met een app op uw telefoon of tablet. Zo kunt u bijvoorbeeld uw kerstboomverlichting aansturen als u niet thuis bent.

Het soort accessoire dat u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van uw eigen situatie en van het soort kerstverlichting dat u in huis heeft. In onze webshop vindt u voor iedere situatie wel een oplossing en koopt u kwalitatieve en betrouwbare producten waarmee u de feestdagen goed doorkomt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik de binnen kerstverlichting accessoires ook buiten gebruiken?

Dit raden wij af. Deze accessoires zijn niet ontworpen voor buitengebruik. Dit is af te lezen aan de IP-waarde van een product. Wanneer dit IP44 of hoger betreft is een product geschikt voor buitengebruik, omdat het bestand is tegen het indringen van zowel water als stof. Producten met een lagere waarde hebben deze bescherming onvoldoende of helemaal niet.
 

Heeft u vragen over onze kerstverlichting accessoires voor binnen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.