123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerstlichtslinger op batterij

Kerst lichtslinger op batterij kopen?

Bent u op zoek naar een lichtslinger om uw woning mee te decoreren tijdens de feestdagen? Bekijk dan het ruime assortiment van kerst lichtslingers dat u op deze pagina kunt vinden. Wat de lampjes met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal werken op een batterij, waardoor ze overal eenvoudig te plaatsen zijn. Ook andere kerstverlichting op batterij bestelt u bij ons.


Bestel een kerstlichtslinger op batterij online

Met een kerst ledslinger op batterij kunt u uw woning verlichten in de kerstperiode. De lampjes kunnen over een plant of meubelstuk gedrapeerd worden en verspreiden warm witte verlichting. Bij ons heeft u een ruime keuze en koopt u de kerstverlichting altijd voor de beste prijs.

Kerst lichtslinger op batterij: ruim assortiment

Met ons assortiment heeft u een ruime keuze uit verschillende led slingers, die gebruikt kunnen worden voor het verlichten en versieren van uw woning tijdens de feestdagen. Er zijn decoratiesnoeren met metalen bollen of draadbollen, in een witte, zilveren of koperen kleur. In deze bollen zijn energiezuinige led lampjes gemonteerd, waarmee warm wit licht uitgestraald wordt. Door zo'n lichtslinger in een vaas te stoppen ontstaat er een prachtig lichteffect.

 

Wij verkopen daarnaast ook lichtslingers die gemaakt zijn van een gouden, koperen of zilveren metaaldraad. Ook hierop zijn weer diverse led lampjes gemonteerd. Het voordeel van deze lichtslingers is dat ze werken met een timer. Dit betekent dat u er eenvoudig voor kunt zorgen dat de lampjes na een aantal uur automatisch stoppen met branden, zodat u kunt voorkomen dat het licht onnodig aan blijft staan. Na 6 uur schakelt de verlichting automatisch uit, zonder dat u hier extra over hoeft na te denken.

Voordelen van kerstlichtslingers op batterij

Alle kerstlichtslingers op deze pagina werken op een batterij. Dat betekent dat u niet afhankelijk bent van een stopcontact. U heeft slechts een bijpassende batterij nodig en kunt de lampjes vervolgens overal plaatsen waar u maar wilt. Bovendien heeft u hiermee geen last van vervelende draden, die in de weg kunnen liggen en er niet altijd even netjes uitzien. Hierdoor is dit de ideale toevoeging aan uw huis tijdens de feestdagen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke batterijen heb ik nodig voor een kerstlichtslinger op batterijen?

De meeste kerstlichtslingers werken op AA batterijen. Zelden wijkt het van deze standaard af.

Kan ik mijn kerstlichtslang op batterijen ook buiten ophangen?

De meeste kerstlichtslangen op batterijen zijn niet geschikt om buiten opgehangen te worden. Deze hebben vaak een IP-classificatie van IP20. Pas vanaf een IP-waarde van IP44 zijn deze geschikt om buiten opgehangen te worden.
 

Weet u niet precies welke kerstlichtslingers op batterij u het beste kunt bestellen en wilt u ons advies? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.