123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Gekleurd lichtgordijn

Gekleurd lichtgordijn kopen?

Op deze pagina bestelt u led lichtgordijnen van Twinkly met gekleurde lampjes. Hiermee kunt u wanden, balken, deuren, ramen en andere oppervlakken versieren tijdens de feestdagen. De gekleurde lichtgordijnen zijn te besturen met een handige app op uw telefoon of tablet en altijd aan uw wensen aan te passen. Bent u op zoek naar led gordijnen met warm witte lampjes? Ook die bestelt u bij ons.


Bestel een multicolor lichtgordijn online

Op deze pagina kunt u verschillende gekleurde lichtgordijnen bestellen om oppervlakken in en om uw huis mee te versieren. De lichtgordijnen zijn van het merk Twinkly, dat bekendstaat om de slimme kerstverlichting. Twinkly lichtgordijnen zijn te besturen met een app op uw telefoon of tablet of met een voice assistant, wat zorgt voor extra gemak in de kerstperiode. Ook kunt u ze eenvoudig personaliseren. Bestel de lichtgordijnen in onze webshop voor de beste prijs.

Gekleurde lichtgordijnen: wat is het?

Alle led lichtgordijnen die u op deze pagina kunt vinden verspreiden verlichting in een hoop verschillende lichtkleuren. De kerstlampjes zijn te bedienen met een handige app op uw telefoon of tablet waarmee u kunt schakelen tussen meer dan 16 miljoen kleuren. Ook kunt u zelf uw eigen lichteffecten en -animaties instellen. Zo past u de lichtgordijnen altijd aan aan uw smaak en voorkeuren.

 

De led lampjes zijn bevestigd op verschillende transparante, verticale snoeren, die op hun beurt allemaal weer bevestigd zijn aan één horizontaal snoer. De energiezuinige led lampjes zijn gemonteerd met een afstand van 10 cm van elkaar. Zo wordt er met de lichtgordijnen een grote hoeveelheid verlichting verspreid in de kleuren die u zelf kunt uitkiezen.

Slimme functionaliteiten van de gekleurde lichtgordijnen

Het feit dat u de kleur van de led lampjes met de app kunt veranderen is niet de enige slimme functionaliteit van deze lichtgordijnen. Met de app kunt u de verlichting namelijk ook aan- of uitzetten of dimmen, ook vanaf een afstandje. Bovendien kunt u handige timers instellen. Hiermee zorgt u ervoor dat het licht na een bepaalde tijd automatisch stopt met branden, zodat u dit niet meer zelf hoeft te regelen. Het automatiseren zorgt voor een hoop extra gemak én is energiezuiniger, want zo staat het licht nooit meer onnodig aan. U kunt ook uw stem gebruiken om de verlichting aan te sturen, mits u in het bezit bent van een slimme voice assistant.

 

Wilt u meer slimme producten van Twinkly toevoegen? Ons assortiment van Twinkly kerstverlichting is zeer groot en bestaat onder andere uit kerstboomlampjes en ijspegelverlichting. Het combineren van verschillende producten van dit merk is zeer praktisch, want dit biedt u de mogelijkheid om alle kerstverlichting met een paar vingerklikken in zijn geheel aan of uit te zetten. Ook is alles eenvoudig te personaliseren en op elkaar af te stemmen.

Zijn de gekleurde lichtgordijnen geschikt voor buiten?

U kunt ook een lichtgordijn buiten ophangen om uw tuin te versieren. De lampjes zijn namelijk weerbestendig, wat duidelijk wordt aan de hand van de IP-classificatie . Deze is in de specificaties van ieder product weergegeven. Wanneer een product een classificatie heeft van IP44 of hoger betekent dit dat de lampjes bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een gekleurd lichtgordijn?

Lichtgordijnen hebben meerdere verticale snoeren die aan een lang horizontaal snoer hangen. De verticale snoeren vallen naar beneden en hierdoor heeft het veel weg van een gordijn. Aan de snoeren zitten diverse gekleurde lichtjes. Door de vele verschillende kleuren, kunt u de kleuren kiezen die het beste aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren.

Kan ik gekleurde lichtgordijnen buiten hangen?

Bijna alle lichtgordijnen kunt u buiten ophangen. Wel is het verstandig om het beschermingsniveau te achterhalen. Indien de waarde IP20 of IP23 is, kunt u deze verlichting beter niet buiten ophangen.

Wat zijn de functionaliteiten van een gekleurd lichtgordijn?

Welke functionaliteiten uw lichtgordijn heeft, verschilt per lichtgordijn. Veel lichtgordijnen worden bediend met behulp van een afstandsbediening of een app. Hiermee kunt u de kleuren aanpassen. Vaak is het ook mogelijk om timers in te stellen of de lichten aan te sturen met uw stem.
 

Weet u niet precies welke lichtgordijnen u moet aanschaffen en heeft u behoefte aan ons advies? Neem dan contact met ons op.