123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Lichtgordijn warm wit

Lichtgordijn warm wit kopen?

Op deze pagina bestelt u led lichtgordijnen met een warm witte lichtkleur. Deze lichtgordijnen hebben diverse afmetingen en zijn dus geschikt voor verschillende wanden, gevels en deuren. Ook zijn ze geschikt voor binnen- én buitengebruik. De lichtgordijnen zijn uniek omdat ze kunnen schakelen tussen twee soorten wit licht: warm wit en extra warm wit. Als u kouder wit licht mooier vindt kunt u kijken bij onze koud witte lichtgordijnen.


Bestel een warm wit lichtgordijn online

Bij ons vindt u een ruim assortiment van lichtgordijnen. In onze webshop heeft u de keuze uit verschillende formaten en bestelt u lichtgordijnen waarmee u kunt schakelen tussen warm wit en extra warm wit licht. Zo kiest u altijd voor de juiste lichtkleur, die goed past bij uw andere kerstverlichting. Koop de led lichtgordijnen voor binnen en buiten vandaag bij ons en u ontvangt ze morgen al in huis.

Warm witte lichtgordijnen: wat zijn de belangrijkste kenmerken?

De lichtgordijnen die u bij ons bestelt zijn logischerwijs voorzien van led lampjes, wat een zeer duurzame en energiezuinige vorm van verlichting is. Deze led lampjes zijn bevestigd op verschillende verticale snoeren, die op hun beurt weer bevestigd zijn aan één horizontaal snoer. Er zijn een aantal lengtes beschikbaar, waardoor u hiermee verschillende soorten wanden, gevels, deuren en ramen kunt versieren.

 

Bij de led gordijnen die u op deze pagina kunt vinden heeft u de mogelijkheid om te schakelen tussen de volgende twee lichtkleuren:

  • Extra warm wit (ca. 2.200K): Deze lichtkleur is zeer warm en wordt als erg sfeervol beschouwd. Dankzij de gele ondertoon is deze verlichting qua kleur vergelijkbaar met kaarslicht.
  • Warm wit (ca. 2.900K): Ondanks dat deze lichtkleur ook warm en sfeervol is, heeft deze een iets minder gele ondertoon. Het licht is vergelijkbaar met het licht dat een traditionele gloeilamp produceert.

U kunt de meegeleverde afstandsbediening gebruiken om eenvoudig tussen de twee lichtkleuren te schakelen. Hiermee kunt u overigens ook de verlichting dimmen en timers inschakelen. Of kies uit negen verschillende lichtprogramma's om altijd de lichteffecten te selecteren die u het meeste aanspreken. Dit kunnen lichteffecten zijn in een warm witte kleur, in een extra warm witte kleur of in een combinatie van beiden. Ook de knop op de adapter is te gebruiken om de verlichting aan of uit te zetten of te schakelen tussen de lichtkleuren.

Is het warm witte lichtgordijn geschikt voor buiten?

De lichtgordijnen zijn weerbestendig en kunnen ook buiten gebruikt worden. De lampjes zijn beschermd tegen spatwater en zullen door regen, sneeuw of andere weersomstandigheden niet kapotgaan. U kunt ook altijd controleren of kerstlampjes buiten te gebruiken zijn door in de specificaties te kijken naar de IP-classificatie . Wanneer een product een IP44-classificatie heeft, betekent dit dat de lampjes buiten gebruikt kunnen worden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een lichtgordijn met een warm witte lichtkleur?

Lichtgordijnen hebben een horizontale snoer waar meerdere verticale snoeren aan hangen. Aan deze verticale snoeren zitten meerdere lichtjes verbonden. De snoeren vallen naar beneden, waardoor het veel weg heeft van een gordijn. De warm witte lichtkleur is erg sfeervol en warm, dit komt door de gelige ondertoon.

Kan ik mijn warm witte lichtgordijn buiten ophangen?

De meeste lichtgordijnen zijn gemaakt om buiten opgehangen te worden. Voor de zekerheid is het verstandig om toch het beschermingsniveau te controleren. Een niveau van IP44 of hoger houdt in dat de verlichting buiten opgehangen kan worden.
 

Komt u er niet helemaal uit en heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.