123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Koppelbare kerstverlichting

Koppelbare kerstverlichting kopen?

Grote(re) ruimtes versieren met kerstverlichting? Kies dan voor koppelbare kerstverlichting, waarmee u diverse lichtsnoeren aan elkaar koppelt terwijl u slechts één stopcontact nodig heeft. Wij hebben een ruim assortiment voor thuisgebruik, professioneel gebruik én zelfs voor de lichtexperts. Deze led kerstlampjes zijn geschikt voor binnen en buiten en zijn van de hoogste kwaliteit. Ook andere kerstverlichting voor buiten bestelt u in onze webshop.

1 - 0 van 0

Bestel koppelbare kerstverlichting voor binnen en buiten online

U kunt de koppelbare kerstverlichting gebruiken om grotere ruimtes te voorzien van kerstverlichting, terwijl u slechts gebruik hoeft te maken van één stopcontact. Ideaal voor bedrijfspanden, scholen, grote tuinen of andere ruimtes thuis of op kantoor. De producten worden razendsnel geleverd en bestelt u bij ons voor de beste prijs.

Wat is koppelbare kerstverlichting en hoe werkt het?

Koppelbare kerstverlichting is, zoals de naam eigenlijk al aangeeft, kerstverlichting die aan elkaar te koppelen is. Dit betekent dat u verschillende kerstsnoeren aan elkaar kunt aansluiten om zo één lang snoer te creëren. Dit zorgt ervoor dat u maar één stroompunt nodig heeft en geen gebruik hoeft te maken van verlengsnoeren of stekkerdozen.
 

Het samenstellen van uw koppelbare kerstverlichting begint met een startadapter. Deze plaatst u tussen het stopcontact en de bekabeling van uw kerstverlichting in en is ook direct de enige adapter die u nodig heeft. Hierdoor heeft u ook maar één stopcontact nodig, terwijl u toch een hele ruimte (binnen of buiten) kunt verlichten. Bovendien zorgt dit ervoor dat u alle kerstverlichting direct in één keer aan of uit kunt zetten en dat u dus niet alles afzonderlijk hoeft aan te sturen.

 

Aan de adapter kunt u de verschillende soorten kerstversiering aansluiten. Wij verkopen onder andere traditionele kerstverlichting, micro clusterverlichting, clusterverlichting, netverlichting en ijspegelverlichting. Deze verschillende soorten zijn allemaal met elkaar te combineren. Voor het overbruggen van delen van de (buiten)ruimte waar u liever geen verlichting wilt kunt u een koppelbare verlengkabel gebruiken. Zo creëert u altijd een snoer dat lang genoeg is.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Hoeveel kerstlampjes kan ik maximaal koppelen?

Er zit een limiet op het aantal lampen dat aan elkaar te koppelen is, bij zowel de koppelbare kerstverlichting voor thuisgebruik als voor professioneel gebruik.

 

Thuisgebruik

Bij de koppelbare kerstverlichting voor thuisgebruik wordt er gewerkt met een puntensysteem . Aan elke adapter kunt u tot 1.000 punten koppelen, waarbij u de keuze heeft uit de volgende soorten verlichting:
 

Soorten kerstverlichting Aantal punten
Adapter Tot maximaal 1.000 punten
Cluster (768 lampjes) 250 punten
Micro cluster (200 lampjes) 100 punten
IJspegelverlichting (160 lampjes) 100 punten
Kerstverlichting net (160 lampjes) 100 punten
Traditionele kerstverlichting (100 lampjes) 65 punten


Professioneel gebruik

Voor de koppelbare kerstverlichting voor professioneel gebruik, ook wel de LED Hightech kerstverlichting genoemd, wordt er niet gewerkt met een puntensysteem. Hierbij kan een adapter simpelweg uitgebreid worden tot maximaal 1.040 lampjes of 100 meter verlichte lengte. Hoeveel u kunt koppelen ligt dus aan de hoeveelheid lampjes die er per set voorkomen.

Is koppelbare kerstverlichting waterdicht?

Koppelbare kerstverlichting is spatwaterdicht en weerbestendig. Meer informatie vindt u in de specificaties van het product op onze webshop, waar u kunt zien dat het beschermingsniveau van de kerstlampjes minstens IP44 is . Hierdoor zijn de producten in alle weersomstandigheden buiten te gebruiken. Wel is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de adapter, stopcontacten, stekkerdozen en andere stroomvoorzieningen niet volledig onder water komen te staan. Scherm deze dus goed af.

Is koppelbare kerstverlichting duurzaam?

Koppelbare kerstverlichting wordt gemaakt met led verlichting. Dit is een stuk energiezuiniger dan gloei- of halogeenlampen, omdat er veel meer van de opgewekte stroom daadwerkelijk omgezet wordt in verlichting, in plaats van dat het verloren gaat aan warmte. Dit is niet alleen duurzaam, maar zorgt ook voor lagere energierekening. Er hoeft namelijk minder stroom opgewekt te worden voor dezelfde hoeveelheid licht. Ideaal in de toch al dure decembermaand.


Heeft u nog vragen over onze koppelbare kerstverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat wij u advies kunnen geven.