123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Witte lichtslang op maat

Witte lichtslang op maat kopen?

Versier de binnen- of de buitenkant van uw woning of bedrijfspand met een witte lichtslang op maat. De lichtslangen zijn op allerlei verschillende lengtes af te knippen, zodat ze aan elke toepassing aangepast kunnen worden. Op deze pagina vindt u verschillende soorten én alle andere benodigdheden voor de installatie en montage. Bestel alle producten bij ons voor de beste prijs en ontvang ze morgen al in huis.


Bestel een witte lichtslang op maat online

Maak uw lichtslangen op maat, zodat deze op iedere gewenste plek gemonteerd kunnen worden, met de producten die u op deze pagina kunt vinden. Alle lichtslangen bevatten energiezuinige led verlichting en stralen licht uit in een warm witte of koud witte kleurtemperatuur. Bekijk op deze pagina alle verschillende lichtslangen én het aansluitmateriaal dat u mogelijk nodig heeft.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Wat is een witte lichtslang op maat?

Gemakkelijk elk object of iedere ruimte versieren? Kies dan voor lichtslangen die u zelf op maat kunt maken. Dit zijn lichtslangen met een stevig plastic omhulsel, waarin lampjes gemonteerd zijn die licht uitstralen in een warm witte of een koud witte kleurtemperatuur. Hierbij geldt: hoe warmer het licht, hoe geler de ondertoon. Warm wit licht wordt over het algemeen als iets sfeervoller beschouwd, terwijl koud wit licht meer bijdraagt aan het creëren van een echte winterse sfeer.

De led lichtslangen zijn flexibel en kunt u op iedere denkbare plek in en om uw huis of bedrijfspand ophangen, bijvoorbeeld rondom een trapleuning, langs het raam of om uw tuinhek heen. Als u echt creatief aan de slag wilt gaan kunt u ze zelfs in een leuke vorm buigen. Doordat er gebruik gemaakt is van extra stevig materiaal zijn de producten bovendien zeer betrouwbaar en zijn ze bestand tegen allerlei extreme weersomstandigheden. 

Bij ons kiest u voor een led lichtslang van 45 of 50 meter, die u vervolgens op allerlei verschillende lengtes kunt knippen. U hoeft op deze manier niet bang te zijn dat u te kort komt bij het uitvoeren van uw (kerst)project; ons assortiment bevat altijd alle producten die u nodig heeft.

Hoe monteert u de witte lichtslang op maat?

Een led lichtslang heeft een lengte van 45 of 50 meter en wordt geleverd op een handige rol. Voor ieder project en voor elke toepassing kunt u de led lichtslangen op maat knippen, zodat ze overal waar u maar wilt gebruikt kunnen worden. Markeringen op het materiaal (vaak na 1 of 1,5 meter) geven aan dat er geknipt mag worden. Het afknippen kunt u doen met een zijkniptang. Vervolgens heeft u een eindstuk nodig om de lichtslang af te sluiten.

Verschillende lichtslangen aan elkaar koppelen of later nog een extra stuk toevoegen? Dit kan ook. Hiervoor dient u een koppelstuk te gebruiken. Er zijn daarnaast ook connectoren met bijvoorbeeld een L-vorm, die het mogelijk maken om uw lichtslang in een hoek te bevestigen. Koppelstukken en eindstukken stevig vastmaken doet u met de lijm die u ook bij ons kunt bestellen. Hiermee wordt een betrouwbare constructie gevormd. En gebruik een bevestigingsclip om de lampjes overal op te kunnen hangen, bijvoorbeeld aan muren of plafonds. Doordat bijna alle accessoires doorzichtig zijn doen deze nooit afbreuk aan het uiterlijk van uw lichtslang.

Op onze website koopt u naast diverse led lichtslangen die op maat te knippen zijn dus ook alle andere producten die u bij de installatie en montage nodig kunt hebben. Zo kunt u met ieder project eenvoudig aan de slag gaan. 

Duurzame en waterbestendige verlichting

Alle lichtslangen die u op deze pagina kunt vinden bevatten led lampjes. Led is een zeer energiezuinige en duurzame vorm van verlichting. Deze lampen verbruiken namelijk minder energie dan andere vormen van verlichting. Zo is dit goed voor het milieu én hoeft u zich geen zorgen te maken over een hoge energierekening tijdens de feestdagen. 

Daarnaast zijn de lichtslangen op maat ook water- en weerbestendig. Ze hebben allemaal een beschermingsniveau van IP44 of hoger . Ook al het aansluitmateriaal is zowel binnen als buiten te gebruiken. Zo zorgen regen, sneeuw of (extreme) kou niet voor problemen. 

Andere lichtslang op maat bestellen?

Op zoek naar een andere lichtslang die u op maat kunt knippen? Wij verkopen namelijk ook gekleurde lichtslang op maat. Hiermee wordt geen licht uitgestraald in een warm witte of koud witte lichtkleur, maar in allerlei andere kleuren, zoals rood, groen of blauw. Dé ideale en meest vrolijke toevoeging aan uw woning of bedrijfspand tijdens de feestdagen.