123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Lichtslang warm wit

Warm witte lichtslang kopen?

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment van lichtslangen die een warm witte lichtkleur uitstralen. Deze lichtslangen zijn flexibel en eenvoudig te bevestigen op allerlei plekken in en om uw huis of bedrijfspand. Ook voor koud witte lichtslangen bent u bij ons aan het juiste adres.


Bestel warm witte lichtslangen online

Lichtslang warm wit

Bij ons kunt u altijd warm witte lichtslangen kopen voor het versieren van uw huis of bedrijfspand tijdens de kerstdagen. Wij bieden deze lichtslangen aan in allerlei verschillende formaten, van 5 tot zelfs 50 meter. De producten zijn binnen én buiten te gebruiken en bestelt u bij ons voor de beste prijs.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Wat zijn warm witte lichtslangen?

Deze lichtslangen bestaan uit een plastic omhulsel waarin warm witte led lampjes zitten. De slangen zijn flexibel buigbaar en zijn hierdoor op iedere denkbare plek in en om uw huis of bedrijfspand op te hangen. Monteer bijvoorbeeld rondom een trapleuning, langs het raam of rondom een boom in de tuin. In onze webshop kunt u kiezen voor led lichtslangen van 5, 6, 9, 10 of 12 meter. Wij hebben daarnaast ook lichtslangen van 50 meter, die u zelf op maat kunt knippen; zo past u deze altijd aan iedere toepassing aan.

Met al deze led lichtslangen wordt dus een warm witte kleurtemperatuur uitgestraald. Deze vorm van verlichting wordt over het algemeen als zeer sfeervol beschouwd en zorgt voor een gezellig en feestelijk gevoel tijdens de feestdagen. 

Zijn warm witte lichtslangen duurzaam?

De lichtslangen bevatten led verlichting. Deze vorm van verlichting is zeer energiezuinig en duurzaam. Anders dan bij bijvoorbeeld halogeen- of gloeilampen gaat er namelijk maar weinig stroom verloren. Op deze manier zorgt het gebruik van led ervoor dat u niet hoeft te rekenen op een te hoge energierekening tijdens de feestdagen én kunt u hiermee ook een steentje bijdragen aan het verlagen van de milieuvervuiling.

Wilt u meer weten over de voordelen van het gebruik van led lampen? Wij hebben dit in onze blog met alle voordelen van led voor u op een rijtje gezet.

Zijn warm witte lichtslangen waterdicht?

Al onze lichtslangen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De producten hebben namelijk een beschermingsniveau van IP44 . Dit is een internationale norm die aangeeft dat de verlichting (spat)waterdicht is en zonder problemen buiten opgehangen kan worden. Het is wel belangrijk om adapters, stopcontacten en stekkerdozen zo goed mogelijk af te schermen. 

Lichtslangen met een andere lichtkleur kopen?

Naast lichtslangen in een warm witte lichtkleur kunt u bij ons ook nog diverse andere varianten bestellen. Zo verkopen wij lichtslangen die een koud witte lichtkleur verspreiden of gekleurde lichtslangen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor mini lichtslangen, die een iets kleiner formaat hebben dan de normale variant.