123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerstverlichting op haspel

Kerstverlichting op haspel kopen?

Bestel voordelig kerstverlichting op haspel van ons 123led-huismerk. Dit type verlichting heeft alle voordelen van sfeervolle kerstverlichting maar is daarnaast makkelijker te gebruiken (geen knopen!) en weer op te bergen. Hier koopt u kerstverlichting op haspel met verschillende lengtes en hoeveelheden led lichtjes.


Bestel kerstverlichting op haspel online

Kerstverlichting op haspel is een ideale uitkomst als u kerstverlichting voor binnen of buiten wilt hebben, maar dit ook secuur wilt kunnen opbergen en weer makkelijk op een later tijdstip (het volgende kerstseizoen) wilt gebruiken. De haspel zorgt er namelijk voor dat de verlichting niet in de knoop gaat, en daardoor goed kan worden opgeborgen, wat de levensduur van de led lampjes ten goede komt.

 

Zorg er wel voor dat u de kerstverlichting goed schoon en droogmaakt voordat u de haspel weer oprolt, vooral als u de verlichting buiten heeft gebruikt. Zo voorkomt u schade door vocht of vuiligheid.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van kerstverlichting op haspel in vergelijking met normale kerstverlichting?

Kerstverlichting op haspel heeft twee voorname voordelen: de verlichting gaat door de haspel niet in de knoop bij het opbergen of uitrollen, en de kerstverlichting blijft door het secuur opbergen langer heel en werkend, zodat u er meerdere kerstseizoenen gebruik van kunt maken.

Welke lengtes kerstverlichting op haspel kan ik kopen?

In ons assortiment vindt u 123led-huismerk kerstverlichting op haspel van 14,4 m, 16,6 m, 18,8 m, 23,2 m, 27,6 m, 32 m en 36,4 m met respectievelijk 200, 300, 400, 600, 800, 1000 en 1200 led lichten. Zo weet u zeker dat u voor elke situaties voldoende kerstverlichting hebt.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over onze kerstverlichting op haspel, of wilt u wellicht meer weten over de rest van ons assortiment kerstverlichting? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.