123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Lichtsnoer kerst

Lichtsnoer kerst bestellen?

Wij bieden u een ruime keuze aan led lichtsnoeren voor tijdens de feestdagen. Hiermee kunt u de kerstsfeer overal in huis creëren. Zo zijn de lichtsnoeren te gebruiken om tafels en andere meubelstukken te decoreren, maar kunnen ze ook aan de wand bevestigd worden. Wij bieden een hoop verschillende soorten; beschikbaar in diverse kleuren en stijlen. Koop de producten bij ons voor de beste prijs.


Bestel een lichtsnoer voor de feestdagen online

Lichtsnoer kerst

Met decoratieve lichtsnoeren kunt u uw huis verlichten én decoreren in de kerstperiode. Wij bieden een ruim assortiment, met lichtsnoeren in verschillende kleuren, maten, soorten en vormen. Zo is er voor ieder wat wils. En vandaag besteld? Dan ontvangt u ze morgen al in huis.

Lichtsnoer kerst: een ruim assortiment

Bij ons heeft u de keuze uit een groot aantal led lichtsnoeren. Hiermee kunt u meubelstukken en andere oppervlakken decoreren en verlichten. Elk lichtsnoer kenmerkt zich onder andere door de vorm en montage van de led lampjes; zo zijn er snoeren met textielbollen, maar ook snoeren met verschillende lichtstrengen, metalen bollen of lampjes in andere vormen. Ook het aantal lampjes dat de producten bevat, het materiaal dat er gebruikt is en de lengte van de snoeren is verschillend. Zo kunt u altijd kijken welke variant het beste aan uw smaak en uw wensen voldoet.

 

Al onze lichtsnoeren voor de kerst bevatten led verlichting. Led verbruikt minder energie dan andere vormen van verlichting. Hierdoor is dit een goede keuze voor zowel het milieu als voor uw portemonnee. Daarnaast kleven er nog meer voordelen aan het gebruik van led. Weten welke dat zijn? Lees onze blog over led verlichting.

 

De lampjes verspreiden meestal warm witte verlichting. Dit wordt over het algemeen als zeer sfeervol beschouwd en zorgt voor het creëren van een warme kerstsfeer in de decembermaand. Wij verkopen daarnaast ook lampjes die gekleurde verlichting uitstralen. 

Andere decoratieve kerstverlichting kopen?

In ons assortiment vindt u nog veel meer dan alleen lichtsnoeren voor de kerstperiode. Zo vindt u bij ons een ruim assortiment van kerstversiering op batterij. U koopt bij ons onder andere kerstlichtslingers op batterij. Doordat de producten met een batterij werken kunt u ze overal neerzetten en hoeft u geen rekening te houden met de vraag of er een stopcontact in de buurt is. Overigens kunt u ook op de huidige pagina lichtsnoeren op batterij vinden, al moeten de meeste producten wel aangesloten worden op een stopcontact.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn lichtsnoer buiten plaatsen?

Of uw lichtsnoer weersbestendig is, ligt aan het beschermingsniveau. Is de IP-waarde IP44 of hoger? Dan is uw verlichting weerbestendig en kunt u deze buiten plaatsen.

Hoe hang ik een lichtsnoer op?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw lichtsnoer op te hangen. Met zuignaphaken hangt u het snoer gemakkelijk aan ramen of spiegels. Met tie wrap binders bindt u het snoer eenvoudig aan iets vast. S-haken kunt u gebruiken als u het lichtsnoer ergens aan wilt haken.
 

Heeft u vragen over onze kerstverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.