123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerst hanglampen

Kerst hanglampen kopen?

Versier en verlicht wanden, ramen en deuren met kerst hanglampen. Onze producten zijn gemaakt van stevig metaal in verschillende kleuren, zoals zilver, messing, brons en koper. Zo koopt u bij ons altijd een hanglamp die bij uw interieur en uw smaak past. Bovendien bestelt u ze bij ons voor de beste prijs én ontvangt u ze de volgende dag al in huis.


Bestel kerst hanglampen voor de feestdagen online

De kerst hanglampen van Konstsmide zijn zeer geschikt voor het decoreren van uw huis tijdens de feestdagen. Een ster hanglamp is bijvoorbeeld aan het plafond te hangen, maar kan ook aan een deur of een raam bevestigd worden. Op onze website vindt u verschillende soorten.

Kerst hanglampen: ons assortiment

Bij ons heeft u de keuze uit de volgende kerst hanglampen:

  • Kerst hanglamp inclusief verlichting: Wij verkopen hanglampen die voorzien zijn van een stevig frame, waar de verlichting omheen gewikkeld is. Deze energiezuinige led lampjes verspreiden warm witte verlichting, waardoor hiermee een sfeervol lichteffect ontstaat. De hanglampen hebben de vorm van een ster.
  • Metalen hanglamp exclusief verlichting: Deze hanglampen bestaan uit een metalen frame in zilver, messing of koper, dat ruimte biedt voor een led lamp met kleine fitting. Hierdoor kunt u zelf bepalen wat voor verlichting er uitgestraald moet worden. Door de kleurtemperatuur, de wattage en het soort lamp te kiezen die het meeste aan uw wensen voldoen kunt u de lamp volledig personaliseren. U kunt ook gaan voor een smart lamp met kleine fitting zodat u zelfs de kleur van de verlichting altijd kunt wijzigen.

Beide soorten hanglampen zijn vervaardigd uit zeer stevig materiaal en zijn voorzien van een lang aanloopsnoer. U kunt de lampen bevestigen aan het plafond, aan een deur of aan een raam.

Andere kerststerren bestellen?

De hanglampen op deze pagina hebben allemaal de vorm van een kerstster. Op onze website vindt u nog meer kerstdecoraties in deze vorm. Bekijk de pagina met al onze kerststerren met verlichting om bijvoorbeeld papieren kerststerren te bestellen die u ook kunt ophangen. Wij verkopen ook kerststerren op voet, zodat u deze stijl ook kunt doortrekken naar uw eet- of salontafel. Zo kunt u eenvoudig uw hele huis decoreren voor de feestdagen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn kerst hanglampen buiten plaatsen?

Of uw hanglamp buiten niet kapot gaat, ligt aan de IP-classificatie. Als de IP-waarde IP23 of lager is, dan kunt uw lamp niet buiten hangen.

Hoe hang ik mijn kerst hanglamp op?

Er zijn diverse mogelijkheden om uw kerst hanglamp op te hangen. Met tie wrap binders bindt u de lamp gemakkelijk aan een object vast. Met zuignaphaken hangt u het de lamp moeiteloos aan ramen of deuren. S-haken gebruikt u als u de lamp ergens aan wilt haken.
 

Weet u niet precies welke kerst hanglampen u het beste kunt bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.