123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerstster op voet

Kerstster op voet bestellen?

Bij ons bestelt u kerststerren op voet van Konstsmide, die gebruikt kunnen worden voor het decoreren van uw woning tijdens de feestdagen. In ons ruime assortiment vindt u witte, zilveren, rode en koperen kerststerren, gemaakt van verschillende materialen en allemaal voorzien van led verlichting. Zo vindt u altijd wat u zoekt. Liever hangende kerststerren? Ook die bestelt u bij ons.


Bestel kerststerren op voet online

Op zoek naar een geschikte lichtdecoratie voor tijdens de feestdagen? Bekijk dan op deze pagina ons complete aanbod aan kerststerren op voet. Deze kunt u neerzetten op vensterbanken, dressoirs en andere plekken en zijn voorzien van led lampjes. Alle verschillende kerststerren koopt u bij ons voor de beste prijs én ontvangt u morgen al in huis.

Kerststerren op voet: ons assortiment

In onze webshop kunt u verschillende kerststerren op voet bestellen. Wij bieden een ruim en compleet assortiment van producten waarmee u verschillende oppervlakken in uw huis, bedrijfspand of kantoor kunt decoreren. De kerststerren hebben een stevige metalen standaard, waardoor ze altijd stabiel blijven staan. Aan deze metalen voet zit een kerstster vast, gemaakt van papier of metaal, waaraan ofwel led lampjes verbonden zijn ofwel de mogelijkheid is om zelf een E14 lamp toe te voegen.

De kerststerren op voet verschillen van elkaar op een aantal gebieden, onder andere qua kleur. Er zijn witte, rode en koperen kerststerren. Ook op het gebied van grootte zijn er verschillende mogelijkheden, zoals kerststerren van ongeveer 40 cm tot wel 70 cm (inclusief voet). Alle kerststerren verspreiden sfeervolle warm witte verlichting en zorgen op deze manier voor een knus en gezellig gevoel, perfect voor de kerstperiode.

Tot slot werken sommige kerststerren op batterij, terwijl andere soorten werken met een aanloopsnoer en stroomadapter. De soort die u kiest is vooral afhankelijk van uw eigen voorkeur, maar ook uw mogelijkheden. Heeft u geen toegang tot een stopcontact op een bepaalde plek? Dan kunt u het beste voor een kerstster op batterij gaan. Bij ons bestelt u dan altijd bijpassende batterijen.

Andere kerststerren bestellen?

In ons assortiment vindt u naast kerststerren op voet, die geschikt zijn voor oppervlakken als kasten en dressoirs, ook een ruim aanbod aan papieren kerststerren. Deze kunt u ophangen voor een raam of een deur, of gewoon aan de muur. Zo zorgt dit weer op een hele andere manier voor het creëren van een winters kerstgevoel. Ook verkopen wij diverse kerst tafellampen, ook in de vorm van een ster. Deze onderscheiden zich van de kerststerren op deze pagina doordat ze niet voorzien zijn van een metalen voet.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik een kerstster op voet buiten plaatsen?

Veel kerststerren op voet kunnen alleen binnen worden geplaatst. Als u toch twijfelt, kunt u altijd het beschermingsniveau nagaan. Is het beschermingsniveau van uw kerstster IP44 of hoger, dan kunt u de kerstster op voet buiten plaatsen.

Kan ik mijn kerstster op voet dimmen?

De meerderheid van de kerststerren op voet kunnen niet worden gedimd. U kunt de handleiding van uw product of onze productspecificaties nagaan om het voor uw artikel te controleren.
 

Weet u niet precies welke kerststerren op voet u moet bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.