123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Tafellamp kerst

Tafellamp voor kerst kopen?

Bij ons bestelt u altijd de mooiste tafellampen voor de feestdagen. Deze lampen zijn geschikt voor het versieren van tafels, dressoirs en andere meubelstukken. In onze webshop vindt u verschillende varianten, allemaal voor de beste prijs. Ook kerstversiering op batterij kunt u bij ons kopen.


Bestel een kerst tafellamp online

Voor het decoreren en verlichten van tafels, dressoirs, vensterbanken en andere oppervlakken kunt u in onze webshop een tafellamp in de vorm van een ster of een kerstboom bestellen. Deze producten zijn gemaakt van de sterkste materialen, bestelt u bij ons voor de beste prijs én ontvangt u razendsnel in huis.

Tafellamp kerst: ons assortiment

Op deze pagina vindt u verschillende soorten tafellampen. Zo verkopen wij staande kerststerren met verlichting van Konstsmide die gemaakt zijn van metaal, zilverdraad of katoen en beschikbaar zijn in beige, zilver, messing en brons. Het handige hiervan is dat u zelf een E14 lamp kunt toevoegen, zodat u altijd de verlichting kunt uitkiezen die u het beste vindt passen bij uw interieur. Zo kunt u zelf de wattage en de kleurtemperatuur uitkiezen om uw tafellamp compleet mee te maken. U kunt ook een slimme E14 lamp uitkiezen om te zorgen dat u de tafellamp met een app op uw telefoon of tablet kunt besturen, in plaats van met alleen de schakelaar. Hiermee kunt u ook timers instellen om het gebruik te automatiseren én altijd de leukste lichtkleuren uitkiezen.

Andere lampen voor op tafel bestellen?

Uiteraard kunt u in ons assortiment nog veel meer kerstdecoraties met verlichting vinden om uw tafels en andere meubelstukken mee te verlichten en te decoreren. Zo kunt u bij ons ook led kaarsen bestellen. Wij verkopen onder andere led waxinelichtjes en led kerstkaarsen waarop een winters tafereel te zien is. U kunt ook kerstfiguren op batterij aanschaffen. Dit zijn lampen in de vorm van een sneeuwpop, rendier of kerstman die door de warm witte led lampjes die erin zitten altijd voor een sfeervol lichteffect zorgen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn tafellamp buiten zetten?

Of uw tafellamp weersbestendig is, is afhankelijk van het beschermingsniveau. Is het niveau IP44 of hoger? Dan kunt uw de lamp met een gerust hart buiten neerzetten.
 

Weet u niet precies welke tafellampen u moet bestellen en wilt u ons advies? Neem dan contact met ons, zodat wij u kunnen helpen.