123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerstfiguren op batterij

Kerstfiguren op batterij kopen?

Op zoek naar verlichte kerstfiguren? Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment, waarmee u uw huis tijdens de feestdagen op een unieke manier kunt versieren. Bestel bij ons sneeuwpoppen, kerstmannen en rendieren met verlichting. Alle producten werken op batterij en zijn dus flexibel neer te zetten. Bij ons bestelt u ook altijd de batterijen die u nodig heeft.


Bestel een kerstfiguren op batterij online

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende kerstfiguren op batterij. Doordat u hiermee niet afhankelijk bent van een stopcontact kunt u deze producten overal neerzetten waar u maar wilt, zodat u ieder hoekje van uw huis eenvoudig kunt versieren. In onze webshop koopt u deze decoraties van Konstsmide voor de beste prijs, zodat u op voordelige wijze uw huis kerstklaar kunt maken.

Ruim assortiment kerstfiguren op batterij

In onze webshop koopt u kerstfiguren met led verlichting in de vorm van een sneeuwpop, kerstman of rendier. Doordat de figuren voorzien zijn van led lampjes zijn ze extra energiezuinig. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt ook in uw portemonnee. De led lampjes stralen licht uit in een warm witte lichtkleur, waardoor er een sfeervol en authentiek lichteffect ontstaat.

 

Doordat de verlichte kerstfiguren gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen zijn ze zeer stevig en betrouwbaar. Ze kunnen goed tegen een stootje en blijven langdurig mooi.

Batterij of batterij adapter?

De verlichte kerstfiguren werken op een batterij, waardoor u hiermee niet afhankelijk bent van een stopcontact. Zo kunt u de figuren overal neerzetten, zonder rekening te houden met de locatie en de vraag of er een stroomvoorziening in de buurt is. Ook kunt u de figuren hierdoor heel makkelijk verplaatsen. Liever toch aansluiten op een stopcontact, zodat u niet telkens de batterijen hoeft te vervangen? Dan kunt u een batterij adapter gebruiken. Deze vervangt de batterijen en biedt u de mogelijkheid om de verlichte figuren toch met een aanloopsnoer aan te sluiten aan een stopcontact.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn kerstfiguren op batterij buiten neerzetten?

De meeste kerstfiguren op batterij kunnen niet tegen weersomstandigheden en kunnen hierdoor niet buiten worden geplaatst. U kunt het altijd nagaan door de IP-classificatie te achterhalen. Heeft uw kerstfiguur een IP-waarde van IP23 of lager, dan kunt u deze niet buiten neerzetten.

Welke batterijen heb ik nodig voor mijn kerstfiguur?

Kerstfiguren kunnen verschillen met op welke batterij het kerstfiguur werkt. De meest voorkomende batterijmodellen die voorkomen bij kerstfiguren zijn AA en AAA. Het is dus handig om uw batterijen te controleren of uw handleiding te handhaven, zodat u zeker de juiste batterijen aanschaft.
 

Weet u niet precies welke kerstfiguren met batterij u het beste kunt bestellen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.