123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Gekleurd

Gekleurde kersthuisjes kopen?

Op deze pagina vindt u al onze gekleurde kersthuisjes en kersttaferelen, die u kunt gebruiken voor het creëren van uw eigen kerstdorp. De kersthuisjes zijn allemaal voorzien van led verlichting en zijn gemaakt van extra stevige materialen. Bekijk ons ruime assortiment om altijd het wintertafereel te vinden waar u naar op zoek bent. Liever houten kersthuisjes? Ook die kunt u bij ons bestellen.


Bestel gekleurde kersthuisjes online

Op deze pagina vindt u een groot aantal gekleurde kersthuisjes met led verlichting, waarmee u uw eigen kerstdorpje kunt creëren. Doordat wij een zeer ruim aanbod hebben, met meer dan dertig verschillende kersthuisjes, vindt u altijd wat u zoekt. En bovendien verkopen wij de producten voor de beste prijs.

Gekleurde kersthuisjes: ons assortiment

Omdat u in onze webshop zo’n ruim en gevarieerd aanbod kunt vinden bestelt u altijd hét perfecte kersthuisje voor uw kerstdorp, of gewoon om te gebruiken als los accessoire tijdens de feestdagen. De huisjes verschillen van elkaar op de volgende gebieden:

  • Wintertafereel: Ieder gekleurd kersthuisje beeldt weer een ander vrolijk wintertafereel uit. Er zijn soorten die écht voor een kerstgevoel zorgen, bijvoorbeeld doordat ze een miniatuur kerstman of kerstboom bevatten, maar wij bieden daarnaast ook subtielere huisjes. Op de productfoto’s en sfeerimpressies kunt u goed zien hoe ieder kersthuisje eruitziet. Let er wel op dat niet ieder tafereel de vorm van een huisje heeft.
  • Aansluiting: Een deel van de kersthuisjes werkt op batterijen. Deze worden niet meegeleverd, maar kunt u bij ons altijd eenvoudig mee bestellen. Wij verkopen namelijk alle veelgebruikte batterijen. Andere kersthuisjes bevatten een adapter en dienen dus aangesloten te worden aan een stopcontact. Tot slot zijn er ook huisjes die op batterijen én met een stekker werken.
  • Lampjes: Hoewel alle kersthuisjes uiteraard led verlichting bevatten is de vorm van verlichting wel anders; soms zijn de lampjes namelijk verwerkt in de producten zelf en soms zijn ze toegevoegd in de vorm van een lichtsnoer. Er wordt gekleurde of warm witte verlichting mee uitgestraald.
  • Muziek: Een aantal kersthuisjes is in staat om muziek te produceren. Zo kunnen er soms wel acht verschillende melodieën mee gespeeld worden, voor een nóg feestelijker effect. Het is ook mogelijk om de muziek uit te zetten, terwijl het licht wel aan blijft staan.
  • Beweging: Sommige kersthuisjes kunnen bewegen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een aantal huisjes die voorzien zijn van een kleine schaatsbaan, waarop de figuurtjes dan echt heen en weer bewegen.
  • Timerfunctie: Tot slot zijn er kersthuisjes beschikbaar die met een timerfunctie werken, zodat u ervoor kunt zorgen dat de verlichting, en soms ook de muziek of de bewegingen, na een bepaalde tijd automatisch uitgaan.

Welke kersthuisjes u uitkiest is dus met name afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Wilt u de huisjes kunnen aansluiten aan het stopcontact of wilt u liever meer vrijheid hebben en dus gaan voor kersthuisjes op batterij? Vindt u het belangrijk dat er met het product ook muziek geproduceerd wordt of maakt dit u niet uit? Wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u altijd een bijpassend kersthuisje. Bij ieder huisje of kersttafereel staat duidelijk aangegeven of er sprake is van een batterij of stroomadapter, wat voor lichtkleur de lampjes die erin zitten hebben en of er opties zijn tot beweging en muziek. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Andere benodigdheden voor uw kerstdorp bestellen?

Ondanks dat kersthuisjes ook los te gebruiken zijn en perfect tot hun recht komen in een vensterbank, op een dressoir of op de tafel, worden ze meestal gebruikt voor het bouwen van kerstdorpen. Bij ons vindt u nog vele andere producten die u hiervoor kunt gebruiken. Zo kunt u nepsneeuw bestellen voor het extra kerstachtig maken van uw kerstdorp. Vooral poedersneeuw en een sneeuwlaken zijn een goede toevoeging en zorgen direct voor een winterse sfeer. Ook het gebruik van kunstmos zorgt ervoor dat uw kerstdorpje een natuurlijke uitstraling krijgt.

Voor het aansluiten van de kerstlampjes heeft u in sommige gevallen alleen batterijen nodig. Wilt u ook uw kersthuisjes op batterij liever aansluiten aan het stopcontact? Gebruik dan een batterij adapter. Een ander handig accessoire voor uw kerstdorp is een stekkerdoos, waaraan u soms wel zes verschillende kersthuisjes kunt verbinden. Kies voor een stekkerdoos met schakelaar om te zorgen dat u alle lampjes in één keer aan of uit kunt zetten; dat scheelt tijd en moeite.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe bouw ik een kerstdorp met gekleurde kersthuisjes?

Een kerstdorp is een perfect moment om uw creativiteit op de vrije loop te laten. Wel is het verstandig om een geschikte plek te kiezen en te zorgen dat er een stopcontact met stekkerdoos in de buurt is van de plek waar u het dorp wilt bouwen. De huisje kunt u vervolgens uitkiezen en neerzetten zoals u wilt.

Kan ik mijn gekleurde kersthuisjes buiten neerzetten?

Veel gekleurde kersthuisjes kunnen niet buiten worden geplaatst. Indien deze wel buiten kunnen staan, wordt dit vaak op de verpakking vermeld. U kunt dit altijd nog zelf controleren door het beschermingsniveau te achterhalen. Indien de IP-waarde IP44 of hoger is, kan het kersthuisje buiten worden geplaatst.

Kan ik mijn gekleurde kersthuisjes dimmen?

Veel kersthuisjes kunnen niet worden gedimd. Als deze wel dimbaar zijn, wordt dit vaak op de verpakking vermeld. Als u het niet zeker weet kunt u uw specifieke product altijd opzoeken op Google.
 

Weet u niet precies welke gekleurde kersthuisjes u moet bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.