123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Hout

Houten kersthuisjes kopen?

Bent u op zoek naar houten kersthuisjes voor uw kerstdorp, of om te gebruiken als los accessoire voor uw huis tijdens de feestdagen? Bekijk dan ons ruime assortiment. Wij bieden een aantal verschillende varianten, die allemaal zijn voorzien van led verlichting en zijn gemaakt van stevig hout. Liever gekleurde kersthuisjes? Ook die kunt u bij ons bestellen.



 

Bestel houten kersthuisjes online

Bestel altijd een geschikt houten kersthuisje voor tijdens de feestdagen. Deze zeer gedetailleerde huisjes zijn het perfecte accessoire én kunnen de basis vormen van uw eigen kerstdorp. In ons ruime assortiment vindt u altijd een variant die bij u en uw interieur past. Bovendien bestelt u de producten van Konstsmide alleen bij ons voor de allerbeste prijs.

Houten kersthuisjes: ons assortiment

Alle houten kersthuisjes die u uit ons assortiment kunt bestellen zijn gemaakt door het bekende merk Konstsmide en hebben een natuurlijke uitstraling, die perfect past bij de feestdagen. De huisjes zijn gemaakt van stevig hout en kunnen gebruikt worden voor het creëren van een eigen kerstdorp. Ook kunnen ze opzichzelfstaand neergezet worden, bijvoorbeeld voor het decoreren van een dressoir of een vensterbank.

De houten kersthuisjes geven allemaal een ander wintertafereel weer. Zo zijn er kersthuisjes beschikbaar in de vorm van een skihut, een skipiste, een berglandschap of een marktkraam. Doordat de huisjes allemaal voorzien zijn van zeer gedetailleerde miniatuurdecoraties en -uitsnedes wordt hiermee een luxueuze uitstraling gecreëerd. Er zijn zelfs ‘kersthuisjes’ in de vorm van een adventskalender, waarmee u kunt aftellen tot de feestdagen. Perfect voor het geven van kleine cadeautjes.

Alle kersthuisjes zijn voorzien van led verlichting in een warm witte kleurtemperatuur. Deze vorm van verlichting is zeer duurzaam en wordt over het algemeen als erg sfeervol beschouwd. De huisjes werken soms op batterijen. Ondanks dat deze niet worden meegeleverd kunt u ze bij ons zeer eenvoudig mee bestellen; wij verkopen namelijk alle gangbare batterijen. Er zijn ook kersthuisjes die wel aangesloten moeten worden op een stopcontact. Vaak zijn deze voorzien van een transparante kabel, zodat er geen afbreuk gedaan wordt aan het uiterlijk van het mooie houten huisje. Wij bieden ook huisjes die op batterij én met een stekker werken.

Andere producten voor uw kerstdorp nodig?

Bij ons vindt u naast houten kersthuisjes nog diverse andere producten die van pas kunnen komen bij het creëren van uw eigen kerstdorp. Zo kunt u er met nepsneeuw of kunstmos voor zorgen dat uw kersthuisjes er extra natuurlijk uitzien en het echte winterse gevoel versterkt wordt.

Daarnaast zijn stekkerdozen ook een ideale toevoeging aan uw kerstdorp. Hieraan kunt u de verschillende kersthuisjes met adapter aansluiten. Tip: ga voor een stekkerdoos met een schakelaar, zodat u ’s ochtends in één klap alle verlichte kersthuisjes aanzet en ze in de avond allemaal tegelijkertijd ook weer uitzet. Heeft u kerstdorpjes op batterij die u toch liever op deze manier wilt aansluiten? Dan kunt u hiervoor een batterij adapter gebruiken. Hiermee vervangt u als het ware de batterijen in een product voor een stroomadapter, zodat u de kerstdecoraties toch gewoon kunt aansluiten aan het stopcontact.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe bouw ik een kerstdorp met houten kersthuisjes?

U kunt een kerstboom geheel bouwen en inrichten zoals u wenst. Het is wel verstandig om een geschikte plek te vinden met een stopcontact en eventueel een stekkerdoos. De volgende stap is het uitkiezen en plaatsen van de huisjes. U kunt het zo gezellig maken als u zelf wilt!

Kan ik mijn houten kersthuisjes buiten plaatsen?

Houten kersthuisjes kunnen vaak niet buiten worden neergezet. Als deze wel buiten kunnen staan, staat dit vaak op de verpakking. Twijfelt u? Dan kunt u altijd nog de IP-classificatie controleren. Als de IP-waarde IP23 of lager is, dan is het huisje niet gemaakt om buiten te staan.

Kan ik houten kersthuisjes dimmen?

De meeste houten kersthuisjes zijn niet te dimmen. Als deze wel te dimmen zijn, staat dit vaak op de verpakking. Als u twijfelt, kunt u het specifieke product altijd opzoeken op Google.
 

Weet u niet precies welke houten kersthuisjes u moet bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.