123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Lichtsnoeren

Lichtsnoeren koopt u voordelig

Op deze pagina vindt u ons assortiment lichtsnoeren; robuuste snoeren met kleinere lampjes, voor feestelijk ogende verlichting. Ideaal om de gevel, de boom of de partytent voor een zomerse aangelegenheid wat extra sfeer te geven. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


Lichtsnoeren voordelig bestellen

Verlicht diverse plekken op een feestelijke en gezellige manier met de lichtsnoeren in ons assortiment. Lees hieronder meer over lichtsnoeren of bestel hierboven direct het snoer waar u naar op zoek bent.

Ons assortiment aan lichtsnoeren

In ons assortiment vindt u lichtsnoeren van de volgende merken:

  • 123led-huismerk: het lichtsnoer van ons eigen huismerk is ideaal voor gebruik binnen en buiten. Het snoer heeft 10 lampjes waar 4 micro led lampjes inzitten die wit licht verspreiden. De lampjes zorgen voor een sfeervolle en zeer gezellige uitstraling.
  • Luxform: de lichtsnoeren van Luxform werken op zonne-energie. De brandduur op een volle batterij is 6 uur. De Luxform lichtsnoeren zijn beschikbaar in verschillende lengtes van 3,8 tot 5 meter. Hier hangen 10 of 15 lampjes aan die warm wit licht verspreiden. Zo geniet u van licht dat als zeer gezellig wordt ervaren.

Lichtsnoeren met solar

De lichtsnoeren van Luxform werken met solar. Aan het lichtsnoer zit een aanloopsnoer dat niet eindigt in een stekker, maar een zonnepaneel op een grondspies. Plaats het paneel in de grond op een plek waar veel zon schijnt om het lichtsnoer tot 6 uur lang te voorzien van licht. Het zonnepaneel maakt het ook mogelijk om lichtstanden in te stellen. Zo kunt u kiezen voor een constante of knipperende lichtstand.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een lichtsnoer?

Een lichtsnoer is een snoer dat is voorzien van meerdere lichtpunten. Vaak zijn dit dan fittingen die voorzien zijn van led lampjes.

Waar koop ik een lichtsnoer?

U koopt op 123led.nl zeer voordelig een lichtsnoer. U heeft keuze uit ons eigen huismerk en A-merken als Luxform. Als u vandaag besteld, ontvangt u het artikel morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over onze lichtsnoeren of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.