123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Gekleurde prikkabel

Gekleurde prikkabel koopt u voordelig

Op deze pagina vindt u onze gekleurde prikkabels. Deze prikkabels bestaan uit lichtsnoeren met lampjes in diverse kleuren; rood, groen, blauw en geel. Hierdoor verspreiden deze prikkabels een gezellig licht. Ideaal voor zomerse festiviteiten en een diner in de tuin. Als u vandaag besteld, ontvangt u het product morgen al in huis.


Goedkoop gekleurde prikkabels kopen

Verlicht uw huis of tuin of een feestelijke manier met onze gekleurde prikkabels. Dankzij ons brede aanbod zit er gegarandeerd een perfecte lichtslinger voor u tussen. Lees hieronder meer over onze gekleurde prikkabels of bestel hierboven de lichtsnoer die u zoekt.

Gekleurde prikkabels zijn geschikt voor elk moment

Of u nu een feestje geeft of uw tuin vrolijk wilt verlichten, de prikkabels in ons assortiment zijn hiervoor zeer geschikt. Deze lichtsnoeren hebben gekleurde led lampjes in de vorm van traditionele gloeilampen. Deze multicolor lampjes verspreiden 16 lumen aan licht per lampje. Hierdoor is de verlichting zeer sfeervol en feestelijk. Perfect voor elk moment dus!

Onze gekleurde prikkabels van Konstsmide

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan Konstsmide prikkabels met gekleurde lampjes. Deze lampjes hebben verschillende kleuren, namelijk rood, groen, blauw en geel. De lichtsnoeren zijn beschikbaar in diverse lengtes van 14,5 meter tot 19,75 meter. Des te langer het lichtsnoer, des te meer lampjes aan het snoer bevestigd zijn.

 

De prikkabels van Konstsmide zijn geschikt voor gebruik binnen en buitenshuis. De kabels en lampjes hebben namelijk een beschermingsniveau van IP44. Dit zorgt ervoor dat het lichtsnoer beschermd is tegen opspattend en sproeiend regenwater vanuit elke hoek.

Accessoires

Bij ons koopt u niet alleen prikkabels, maar ook handige accessoires. Denk hierbij aan ophangbeugels voor het Konstsmide lichtsnoer. U ontvangt direct 10 ophangbeugels, zodat u genoeg heeft om uw gehele lichtsnoer op te kunnen hangen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik een gekleurde prikkabel bevestigen?

De gekleurde prikkabels in ons assortiment kunt u ophangen met behulp van een ophangbeugel. Met deze beugels hangt u de lichtslinger op aan verschillende oppervlaktes. Hiervoor moeten de haakjes wel aan het oppervlak kunnen hangen.

Hoeveel gekleurde lampjes zitten er op een prikkabel?

De hoeveelheid gekleurde lampjes aan een prikkabel verschilt per prikkabel. Op de prikkabels in ons assortiment zitten tussen de 10 en 40 lampjes aan de kabel. Des te langer de kabel is, des te meer lampjes er aan bevestigd zijn.

Waar koop ik gekleurde prikkabels?

Op 123led.nl koopt u voordelig een gekleurde prikkabel. U heeft keuze uit diverse lengtes en verschillende hoeveelheden aan lampjes. Als u de prikkabel vandaag besteld, ontvangt u deze morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over onze gekleurde prikkabels of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.