123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Papieren kerststerren

Papieren kerststerren bestellen?

Bestel papieren kerststerren met verlichting voor het decoreren van uw woning of bedrijfspand tijdens de feestdagen. De lichtdecoraties komen perfect tot hun recht wanneer ze voor een deur of raam gehangen worden en zijn op onze website beschikbaar in een groot aantal verschillende uitvoeringen. Vandaag besteld is morgen in huis, zodat u direct aan de slag kunt gaan met het kerstklaar maken van uw woning.


Bestel papieren kerststerren online

Met onze papieren kerststerren kunt u uw huis decoreren tijdens de feestdagen. De verlichte kerststerren zijn beschikbaar in zilver, rood, wit en goud en in varianten met zeven of negen punten. Bekijk ons ruime assortiment om altijd een kerstster te vinden die bij uw interieur past. Alle producten koopt u bij ons voor de beste prijs én ontvangt u morgen al in huis.

Papieren kerststerren: ons assortiment

Op onze website kunt u verschillende papieren kerststerren, die kunnen worden opgehangen aan een muur, deur of raam. In ons ruime aanbod vindt u een hoop verschillende soorten. Zo zijn er een aantal kleuren mogelijk, kunt u kiezen voor diverse groottes en hebben de papieren kerststerren allemaal een ander patroon. Hierdoor kiest u altijd de variant die u het leukste en mooiste vindt, of die het beste bij uw andere kerstdecoraties past.

Voor de papieren kerststerren moet u zelf een geschikte E14 lamp uitkiezen. Op deze manier kunt u altijd beslissen wat voor led lamp u het beste bij uw interieur of de uitgekozen lamp vindt passen. Ga voor warm witte verlichting als u een sfeervol gevoel wilt opwekken en voor koud witte verlichting voor het creëren van een meer winterse sfeer. Ook kunt u voor slimme E14 lampen gaan om deze met een app op uw telefoon of tablet te kunnen aansturen; dit zorgt ervoor dat u in de kerstperiode van een hoop extra gemak profiteert. Zorg met timers bijvoorbeeld dat het licht automatisch aan- of uitgaat.

Doordat de sterren allemaal voorzien zijn van een lang aanloopsnoer, van minstens 5 meter, kunt u ze met een grote vrijheid ophangen. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal en blijven er langdurig mooi uitzien.

Andere kerststerren bestellen?

Naast papieren kerststerren kunt u bij ons ook nog diverse andere kerstdecoraties in de vorm van een ster kopen voor het decoreren van uw huis of bedrijfspand tijdens de feestdagen. Zo verkopen wij kerststerren op voet, die u kunt neerzetten op een dressoir of kast. Ook kerst tafellampen in de vorm van een kerstster of kerstboom kunt u hiervoor gebruiken. En wilt u hangende kerststerren van metaal in plaats van papier? Ook die bestelt u bij ons.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe hang ik mijn papieren kerstster op?

Om uw papieren kerstster op te hangen, kunt u gebruik maken van een kerstversieringshaak. Zuignaphaken zijn ideaal voor het ophangen van de ster op ramen, spiegels en deuren. Een tie wrap binder, s-haken, kerstboomhaken of dakgoothaken kunnen ook handig zijn voor het ophangen op andere locaties.
 

Weet u niet precies welke papieren kerststerren u moet bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.