123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerstboomversiering op batterij

Kerstboomversiering op batterij bestellen?

Op deze pagina vindt u een ruim aanbod aan kerstboomversiering op batterij, waarmee u uw kerstboom kunt versieren zonder dat u een extra stopcontact nodig heeft. U vindt hier kerstballen met led lampjes, kerstpieken met led lampjes, led kerstboomkaarsjes en nog veel meer. Wij hebben producten geselecteerd waarmee we u de hoogste kwaliteit kunnen bieden. Ook standaard kerstverlichting op batterij koopt u bij ons.


Koop kerstboomversiering op batterij online

Als u op zoek bent naar een unieke manier om uw kerstboom of andere kerstdecoratie te verlichten is onze kerstboomversiering op batterij een goede keuze. In ons assortiment vindt u verlichte kerstballen of pieken en kerstboomkaarsjes van Krinner. Alle producten zijn betrouwbaar en bestelt u bij ons voor de beste prijs.

Kerstboomversiering op batterij: ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit een aantal verschillende kerstboomversieringen. Hierbij een overzicht van de producten die u bij ons kunt vinden:

  • Kerstbal met led verlichting: Bestel bij ons kerstballen met led verlichting die voor een sfeervol effect in de boom zorgen. De verlichte kerstballen hebben een buitenzijde die gemaakt is van transparant glas en zijn gevuld met diverse energiezuinige led lampjes. Hiermee wordt warm wit licht uitgestraald.
  • Kerstboom piek met verlichting: De verlichte pieken zijn ook voorzien van een glazen buitenzijde en bevatten verschillende led lampjes. In tegenstelling tot de kerstballen hebben de pieken niet altijd een transparant omhulsel, maar zijn ze soms gemaakt met rood of goud glas. Ook met deze led lampjes wordt warm witte verlichting uitgestraald.
  • Kerstboom kaarsjes: Met deze verlichte led knijpkaarsjes kunt u kaarslicht toevoegen aan uw kerstboom zonder de mogelijke gevaren hiervan. U hoeft dus niet bang te zijn voor brand. Sterker nog: omdat er gewerkt is met led verlichting worden de lampjes niet warm en is dit extra veilig. De kaarsjes kunnen met een onopvallend groen knijpertje op de takken worden bevestigd en stralen sfeervolle warm witte verlichting uit. Er zijn onder andere gouden, witte en rode kaarsjes te vinden in onze webshop.

Batterijen voor de kerstboomversiering kopen?

Al deze producten werken dus op batterijen. Zo bent u door het gebruik hiervan extra flexibel en hoeft u geen rekening te houden met het aantal stopcontacten dat er in de buurt van uw kerstboom beschikbaar is. Het enige wat u nodig heeft is bijpassende batterijen. Deze worden niet altijd meegeleverd, maar kunt u bij ons eenvoudig bestellen. Check in de specificaties van ieder product of dit nodig is.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik kerstboomversiering op batterij ook buiten gebruiken?

Dit is doorgaans niet mogelijk. Kijk voor de zekerheid naar de IP-classificatie van het product. Wanneer dit IP44 of hoger betreft is het wel mogelijk de versiering buiten te gebruiken, anders alleen binnen. Deze classificatie geeft namelijk de weerbaarheid tegen water en stof aan.
 

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste kerstboomversiering op batterij of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.