123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led TL buis 60 cm G5/T5

Led T5 TL buis van 60 cm kopen?

Bestel voordelig en snel een Philips led TL buis van 60 cm. Deze led TL buizen zijn voorzien van het type T5 en passen in een armatuur met G5 fitting. De buizen hebben een lange levensduur van wel 50.000 branduren en zorgen voor een hoge lichtopbrengst.

 

G5/T5 Led TL buis van 60 cm voordelig kopen

Maak gebruik van G5/T5 led TL buizen om diverse panden te verlichten. Hieronder leest u meer over G5/T5 led TL buizen of bestel hierboven direct alles dat u nodig heeft. Wilt u graag grotere aantallen bestellen? Vraag dan een offerte aan.

Wat is een G5/T5 led TL buis van 60 cm

Het kan zijn dat de termen G5 en T5 verwarrend kunnen zijn. Het is gelukkig erg simpel, beide termen staan voor één en dezelfde type led TL buis. G5/T5 led TL buizen hebben een diameter van 15 mm (T5) en twee pinnen die 5 mm (G5) uit elkaar staan. Alle TL buizen op deze pagina zijn 60 cm lang.

Het kiezen van de juiste G5/T5 60 cm led TL buis

Bij het kiezen van een led TL buis is er veel keuze uit buizen die net iets van elkaar verschillen. Om de zoektocht iets makkelijker te maken, kunt u op deze pagina gebruik maken van filters. Hierbij gaat het om de volgende filters:

  • Lichtopbrengst: dit wordt uitgedrukt in lumen (l) en geeft aan hoeveel licht de led TL balk verspreidt. Hoe hoger deze waarde is, hoe meer licht er is. Een hogere waarde betekent dus dat u minder led TL buizen u nodig heeft om een ruimte van voldoende licht te voorzien.
  • Kleurtemperatuur: dit wordt uitgedrukt in Kelvin (K) en geeft aan of de TL buis een warme of koude lichtkleur verspreidt. Deze schaal loopt van 1800K (warm wit) tot en met 6500K (koud wit).
  • Lichtkleur: dit staat in verhouding met de kleurtemperatuur. De lichtkleur van een led TL buis varieert tussen koud wit (6500K) en warm wit (1800K).
  • Lumen per Watt: dit is een manier om de energie-efficiëntie van een lichtbron uit te drukken. Hierbij wordt er gekeken naar de lichtopbrengst per verbruik en dit maakt het mogelijk om lampen die andere wattages hebben alsnog met elkaar te kunnen vergelijken.

Zo vervangt u een G5/T5 led TL buis van 60 cm

Het vervangen van een TL buis kan erg eenvoudig zijn, voornamelijk als deze hoogfrequent zijn, zoals de TL buizen van Philips in ons assortiment. De basisstappen voor het vervangen van een led TL buis zien er als volgt uit:

  1. Schakel de stroom uit.
  2. Draai de TL buis een kwartslag, zodat u deze uit de armatuur kunt verwijderen.
  3. Vervang de oude starter met een led starter indien nodig. Dit is niet nodig bij hoog frequent TL buizen.
  4. Draai de nieuwe led TL buis in de armatuur door deze een kwartslag te draaien.
  5. Schakel de stroom in en geniet van uw nieuwe TL buis.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn G5 TL buizen?

Dit zijn led TL buizen met een diameter van 15 mm. De TL buizen hebben twee pinnen en deze staan 5 mm uit elkaar. Op 123led.nl vindt u diverse G5 (T5) led TL buizen met afmetingen van onder andere 60 cm. U heeft dus heel veel keuze en dat met de laagsteprijsgarantie.

Wat is het verschil tussen T5 en G5?

De twee benamingen kunnen mogelijk voor een beetje verwarring zorgen, maar maakt u zich maar geen zorgen. Het is namelijk erg simpel; beide termen staan namelijk voor één en dezelfde type led TL buis. De T5/G5 zijn TL buizen met een diameter van 15 mm en hebben twee pinnen die 5 mm uit elkaar staan.
 

Heeft u vragen over onze G5/T5 60 cm led TL buizen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.