123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nanoleaf Shapes Triangles Mini | 5 stuks | Startset

€ 99,95 (€ 82,60 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
De 5 mini led driehoeken in deze startset van Nanoleaf zijn te combineren tot willekeurige vormen. Het licht verspreidt zich over alle gekoppelde panelen en kan door middel van de Nanoleaf app (iOS, Android of Desktop) bediend worden. Zo kunt u niet alleen de kleur van het licht aanpassen, maar kunt u deze ook dimmen of voorzien van een ander patroon of van timers.

Hoe werkt het?
Om de led mini driehoeken te gebruiken moeten deze eerst aan elkaar en op een oppervlak bevestigd worden. De panelen kunnen met de linkers aan elkaar en aan de controller verbonden worden. Voor de bevestiging aan de muur of aan een ander oppervlak kan van de meegeleverde plakkertjes of van de schroefplaatjes gebruik gemaakt worden. Om de driehoeken te kunnen bedienen moet de controller met de 240V voedingskabel op de stroom worden aangesloten, waarna via wifi de app gebruikt kan worden om met de lampen verbinding te maken.

Met deze app kan uw Nanoleaf verlichting tot in de puntjes worden gepersonaliseerd. U kunt de kleur van het lichtpatroon aanpassen en ook de vorm van het patroon zelf. Ook kunt u via de app het licht dimmen, of deze laten dimmen op vaste tijdstippen met gebruik van de timerfunctie. Maakt u liever gebruik van bestaande instellingen? Kies dan uit een van de vele templates die beschikbaar zijn in de database van de app. Zo kunt u bijvoorbeeld thema's downloaden met verschillende inspiraties, bijvoorbeeld een zonsopkomst, of de zee. Gebruikt u liever uw handen in plaats van de app? Kijk dan naar de Nanoleaf remote. Deze artistieke afstandsbediening doet denken aan een 12-kantige dobbelsteen en kan worden gebruikt om op speelse wijze de instelling van uw Nanoleaf lampen te veranderen.

Een controller heeft een capaciteit van 500 panelen. De voedingskabel heeft een vermogen van 42W, wat voldoende is voor de werking van 77 van de meegeleverde soort mini led driehoeken. Dit betekent dat deze startset eenvoudig is uit te breiden. Hiervoor kunt u extra mini led driehoeken aanschaffen.
Specificaties
Merk: Nanoleaf CRI: Ra> 80 info
Lichtopbrengst: 100 lumen info Kabellengte: 250 cm
Protocol: Wifi info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Kleurtemperatuur: RGB + 1200-6500 K info Gebruik: Binnen
Vorm: Driehoek info Koppelbaar: Startset
Type: Shapes Mini Triangles Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Dimbaar: Ja, via app info Aantal lampjes: 5
Voltage: 220-240 V Montage: Opbouw
Branduren: 25.000 uur Assistant: Google, Alexa
Afmetingen: 10 x 11,5 cm (bxh) Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Beschermingsniveau: IP20 info
Werkt met
HomeKit Google Alexa