123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Netatmo Welcome | Slimme binnencamera

€ 189,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 156,61 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze slimme binnencamera van Netatmo herkent gezichten en geeft u dus alleen waarschuwingen wanneer er een indringer binnen is. De camera is aan te sluiten op een app, waarop u direct beelden en foto's kunt bekijken van de ongenode gast. Ook krijgt u een melding wanneer er een onbekend gezicht gedetecteerd wordt, zodat u direct kunt ingrijpen.

Alle beelden zijn bovendien op te slaan in de Cloud of op een microSD-kaart, zónder abonnementskosten. Zo verhoogt u heel eenvoudig uw veiligheid.

Complete verpakking
In de verpakking vindt u de slimme binnencamera, een stroomadapter en stekker, een USB-kabel en een MicroSD-kaart (8 GB). 

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Beeldkwaliteit: 1080p
Protocol: Wifi info Montage: Tafelmodel
Type: Slimme camera Inclusief MicroSD: Ja, 8 GB
Kleur: Goud Video: Productvideo
Bewegingssensor: Ja Assistant: HomeKit, Homey
Kijkhoek: 130° Handleiding: PDF
Gebruik: Binnen Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Design: Modern
Werkt met
HomeKit Homey Google

Hoe werkt het?
 

Deze slimme binnencamera is via de wifi te verbinden aan een app op uw telefoon of tablet (zowel iOS als Android). Hiermee kunt u de camera aansturen en de beelden altijd bekijken, waar u ook bent. Dus ook vanaf uw vakantieadres kunt u bijvoorbeeld uw huis in de gaten houden. Ook stembieding is mogelijk, want de camera werkt samen met Apple HomeKit en Google Assistent. 

Alle scherpe beelden (Full HD 1080p) zijn op te slaan op een meegeleverde MicroSD-kaart of in de Cloud, zonder abonnementskosten. De camera begint overigens alleen te filmen wanneer er echt iets in het detectiegebied gebeurt, zodat u nooit met lege en onnodige beelden zit. 
 

Gezichtsherkenning en huisdierdetectie
 

De camera is voorzien van een geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie. Hiermee wordt geïdentificeerd wie er langs de camera loopt. Wanneer er een onbekend gezicht gedetecteerd wordt, krijgt u direct een melding op uw telefoon, compleet met een foto van het gezicht en een video-opname. Ook als uw kinderen passeren krijgt u een melding. De privacy verhogen? Stel dan in dat er juist géén video's worden opgenomen als er een bekend gezicht gezien wordt.

Naast het feit dat gezichten herkend kunnen worden, is er ook een huisdierdetectiefunctie. U kunt zelf bepalen of u hiervan een melding wilt krijgen (zodat u altijd uw huisdier in de gaten kunt houden) of juist niet. Door dit unieke systeem kunt u de camera dus zo instellen dat u alleen meldingen krijgt als er écht iets aan de hand is.

Ook handig: als de camera een alarm hoort (bijvoorbeeld uw inbraakalarm), wordt er ook een melding naar uw telefoon gestuurd én wordt er een video opgenomen.
 

Installatie
 

Installatie en montage zijn eenvoudig. Plaats de camera daar waar u wilt en richt de 130°-lens op het punt dat u in de gaten wil houden. Daarna hoeft u enkel nog even de stekker in het stopcontact te steken. De camera heeft verder een prachtige gouden coating en een stevige aluminium behuizing.